Toamna aceasta toate drumurile duc la ZityMall! De ce? Pentru că aici s-a deschis cel mai mare magazin Koton din Moldova, iar cu ocazia deschiderii s-au oferit reduceri de până la -30% la colecția nouă, timp de 3 zile.

Koton a intrat în casă nouă la ZityMall, începând cu data de 16 septembrie, având parte de o deschidere fastuoasă, de neratat pentru cei mai cunoscuți bloggeri și influenceri, care sunt în pas cu moda. Emilian, Crețu, Lilu, Daniela Ciocan, Tattocika, Ktaniak, cât și ceilalți vizitatorii au fost impresionați de atmosfera modernă a magazinului și nu au putut rezista în fața noilor colecții de toamnă-iarnă, plecând acasă cu ținute deosebite.

Koton este un lanț turcesc de magazine care creează colecții pentru toate vârstele și la prețuri foarte accesibile. Femei, bărbați și copii din zeci de țări îl votează ca fiind în top 10 magazine preferate. Aici e locul în care fashionistele, bărbații stilați, dar și părinții raționali se întâlnesc pentru a-și alege blugi, jachete, costume casual, elegante și sport până la accesorii, produse de îngrijire personală sau parfumuri. 

Vino și tu să descoperi colecțiile!

Magazinul Koton se află în blocul Zorile din ZityMall. În acest bloc găsești peste 50 de branduri noi, atât autohtone, cât și internaționale, Rollerdrome și pizzeria Don Cezar. Pentru confortul fiecărui vizitator, parcarea din spatele mall-ului a fost renovată și suplinită cu locuri noi.

Programul de funcționare în ambele blocuri ale ZityMall este de Luni-Duminică de la 10:00 până la 21:00. Acesta este situat pe strada Calea Ieșilor 8, Chișinău. 

Distribuie articolul: