A avut loc deschiderea festivă a celui de-al treilea oficiu Double Case din Chișinău! A fost un eveniment important pentru comunitatea traderilor din Moldova.

La ceremonia de deschidere a noului oficiu au participat persoane interesate de domeniul tranzacționării și piețele financiare internaționale. A fost organizat un furset pentru toți participanții la eveniment, iar traderii au putut participa și câștiga în cadrul concursurilor.

Compania internațională Double Case se bucură de succes și autoritate în domeniul instruirii tranzacționării pe bursă, iar succesul se măsoară prin rezultatele și realizările traderilor care au fost instruiți în cadrul companiei. În acest sens, cererea pentru cursurile de Educație Financiară și chiar profesia de trader a crescut în Republica Moldova.

Pentru a putea rezerva un loc la cursurile Double Case, uneori trebuia să așteptați câteva săptămâni. Prin urmare, conducerea companiei a decis deschiderea celui de-al 3-lea oficiu în Chișinău. Anume acest pas, ne arată că compania are succes și traderii au încredere în ea, motiv pentru care instruirea în tranzacționare la Double Case este atât de populară și solicitată.

Cum a avut loc deschidere oficială a celui de-al 3-lea oficiu, puteți vedea în videoul de mai  jos: 

Prin ce se deosebește Double Case de alte companii?

  1. Calitatea instruirii

Scopul lecțiilor practice este de a forma noi traderi încrezuți în forțele proprii. Compania nu are sarcina de a transmite informații sau de a vorbi doar despre piețele financiare. Compania stabilește un obiectiv clar pentru toți angajații săi de a pregăti de la zero noi traderi. Și este exigentă în realizarea acestui obiectiv.

  1. Autoritatea

La cursuri deseori vin traderi care au învățat de pe internet sau au încercat să tranzacționeze de sine stătător fără a avea cunoștințele necesare, dar până la urmă au fost complet dezamăgiți de abilitățile lor și de astfel de metode de formare. Compania corectează situația, le inspiră încredere în propriile forțe și îi ajută pe traderi să se recalifice. Traderii care sunt deja activi, recomandă cu încredere și altor persoane. 

  1. Eficienţa

Compania formează traderii în trei etape:

  1. a) Etapa teoretică – sarcina este de a transmite cunoștințele necesare traderului astfel încât să înțeleagă elementele de bază ale tranzacționării pe bursă, terminologia și caracteristicile tranzacționării moderne;
  2. b) Etapa practică – să învețe cum să folosești eficient instrumentele de detectare a mișcării prețurilor, lucrul cu graficele, riscurile, tendința, metodele și schemele de lucru;
  3. c) Etapa de mentorat – după formare, traderul trebuie să vină la birou pentru analiza tranzacțiilor, 20 de tranzacții pe un cont demo și 10 tranzacții pe un cont real. La momentul analizei tranzacțiilor, angajații companiei Double Case identifică greșelile traderului și îi ajută să se corecteze pentru un succes mai mare. După câteva luni, traderul însuși decide dacă mai are nevoie sau nu de suportul companiei, deoarece are deja toate abilitățile și cunoștințele pentru a deveni trader independent care, datorită companiei Double Case, ȘTIE, POATE și FACE și, prin urmare, poate fi numit un adevărat trader. 

 

Cursurile din cadrul Academiei Double Case — primul pas către investițiile pe piețele financiare. 

Instruirea vă va permite să cunoașteți toate aspectele tranzacționării pe piețele financiare, să vă ajuta să vă creați propria strategie, veți învăța cum să controlați riscurile financiare, ceea ce, ca urmare, vă va permite să efectuați tranzacții chibzuite.

Cum poți învăța în cadrul Academiei Double Case pentru a deveni un trader de succes?

Academia de tranzacționare Double Case din Chișinău oferă diverse forme și tipuri de instruire care sunt potrivite pentru persoanele cu diferite niveluri de pregătire.

Cursul de tranzacționare are loc conform unui program unic și durează doar 4 săptămâni.

Principalul avantaj al programului este că a fost dezvoltat de experți din SUA și Europa cu experiență în domeniul investițiilor și tranzacționării, care s-au bazat pe experiența lor personală, astfel încât programul este unic. Fiecare participant are acces garantat la cunoștințe testate deja.

Perioada de instruire este de doar 4 săptămâni. În acest timp, te vei familiariza cu conceptele de bază ale tranzacționării, iar la finalizarea instruirii, vei putea intra cu încredere pe piețele financiare și să faci tranzacții pe baza cunoștințelor dobândite.

Avantajele de a participa la Cursul de Educație Financiară din cadrul Academiei Double Case

  • Instruire în birouri moderne.
  • Program de instruire patentat.
  • Profesorii sunt experți în domeniul investițiilor și tranzacționării.
  • Mentorat pe parcursul la toate etapele de instruire.
  • Programe de instruire pentru începători și traderi experimentați.
  • La sfârșitul instruirii, se eliberează Certificat.
  • Perioada de instruire – 4 săptămâni.
  • Mentorat după finalizarea cursului până la atingerea unui profit stabil.

Cum are loc instruirea în cadrul academiei?

Mentorii Double Case este un grup format din traderi cu experiență care au cunoștințe fundamentale despre piețele financiare. Sarcina lor principală este de a ajuta pe toți cei care au aplicat la Academie, să devină un trader de succes, să transmită toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru a fi aplicate cu succes în practică.

Cursurile de tranzacționare includ:

  • Cursul teoretic.
  • Cursul practic. 

Formatul instruirii:

  • Lecții în grup de până la 12 persoane. 
  • Lecții individuale.

Cum are loc instruirea?

Pentru a participa la cursul de pregătire,  trebuie să aplici pe site. După aceea, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta și vă va informa mai detaliat despre când și unde va avea loc trainingul.

Peste 25.000 de TRADERI sunt deja alături de noi, alăturați-vă!

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: