Blugii evazați sunt în trend încă de mai multe sezoane la rând. Cu toate acestea, multe fete se feresc de acești pantaloni, pentru că este foarte greu să-i combini cu ceva, în special atunci când este vorba de încălțăminte.

Deci, unii oameni ezită să poarte blugi evazați pur și simplu pentru că nu știu cu ce să-i combine. Acest lucru este valabil mai ales pentru pantofii, care atrag multă atenție și pot atât „evidenția” o imagine mediocră, cât și strica una de succes. În acest material îți spunem cu ce pantofi să porți blugii evazați pentru a nu distorsiona proporțiile și a arăta stilat.

Încălțăminte cu platformă

Blugi evazați – croi din anii 70. Acest lucru  înseamnă că pantofii inventați în același timp sunt ideali pentru el: pantofi, sandale și botine pe platformă. O platformă mare și masivă va echilibra doar silueta și o va face mai echilibrată și mai proporțională, în plus, adaugă câțiva centimetri de înălțime. Astfel, vizual picioarele tale vor fi mai lungi. 

Cizme groase sau mocasini

Același principiu funcționează și aici ca și în cazul platformelor. Talpa masivă ajută la echilibrarea volumului din partea de jos a blugilor, adaugă înălțime și întinde vizual întreaga siluetă. Poate cea mai bună combinație posibilă pentru look-urile de zi cu zi: spre deosebire de tocuri sau platforme. În astfel de pantofi te vei simți confortabil în orice circumstanțe – chiar dacă trebuie să mergi practic toată ziua.

Sandale stiletto

O altă modalitate de a crea o siluetă echilibrată cu blugi evazați sunt tocurile înalte. Sandalele deschise cu bretele și țesături vor arăta cel mai avantajos: îți vor adăuga înălțime și îți vor face piciorul și mai elegant. Minimaliştilor le va plăcea această opţiune, astfel nici imaginea nu va părea supraîncărcată.

Botine cu vârf mai lung

O altă modalitate de a alungi vizual silueta și de a o face mai echilibrată și mai grațioasă este alegerea de a purta pantofii cu vârful alungit. De exemplu, botine cu vârf ascuțit sau rotunjit. Pot fi pe un toc mic, dar totuși vor alungi vizual picioarele atunci când tocul va fi mai mare.  

Sursa: bazaar.ru 

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

 

Distribuie articolul: