Împreună cu agenția de marketing digital SEOLITTE, am decis să analizăm ce au căutat internauții europeni azi, 25 februarie, pe Google. Iată totalurile:

România. Internauții din România s-au interesat de următoarele teme: Garry Kasparov, care a adus acuze dure la adresa președintelui rus Vladimir Putin în urma atacului asupra Ucrainei, se numără printre căutările populare. La fel Nicolae Ceaușescu, care a fost probabil cel mai cunoscut dictator român, secretar general al Partidului Comunist Român, șeful de stat al Republicii Socialiste România din 1967 până la căderea regimului comunist. Regiunea Herson a fost și ea în vizorul internauților. Anonymous, grupul de hackeri care a declarat război digital Rusiei și care a dezactivat mai multe site-uri web ale guvernului rus, inclusiv serviciul de știri „Russia Today”, se regăsește și el în topul căutărilor online ale românilor, dar și a cetățenilor din Polonia și Elveția. 

  1. Antena 1
  2. Georgia
  3. Anonymous
  4. Sean Penn
  5. Garry Kasparov
  6. Jordi Bongard
  7. Tulcea
  8. Piatra Neamț
  9. Nicolae Ceaușescu
  10. Herson.

În Austria utilizatorii internetului au căutat informație despre Donbas, Trump și Caritas Ucraina, care oferă asistență umanitară sub formă de îmbrăcăminte, încălțăminte și alte articole necesare oamenilor la nevoie a fost printre căutările populare. În vizorul internauților a nimerit și este un avionul de transport militar strategic de mare gabarit Antonov An-225 Mriya, proiectat și construit de Antonov ASTC.

Austria:

  1. Donbass
  2. Trump
  3. Orf programm Heute (programul televiziunii Of)
  4. Sean Penn
  5. Caritas Ukraine
  6. AN-225
  7. Iran
  8. Das Supertalent (Super talent – show televizat)
  9. Amerika
  10. Armenien.

În Belgia căutările au fost legate de Medvedev (vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei), Lithuania și Belarus, dar și de subiectul tragediei lui Jordi Bongard.

Beligia:

  1. RTL2 (canal de televiziune)
  2. Jordi Bongard
  3. Naples Barcelone (meci de fotbal)
  4. PTB
  5. Medvedev
  6. Lituanie
  7. Hln live (canal de televiziune)
  8. Biélorussie
  9. Sputnik
  10. Belgique Russie, 

În Elveția în topul căutărilor online se regăsesc Trump, Angela Merkel, Abramovich, informația despre Bundesrat (organ constituțional al Republicii Federale Germania în care sunt dezbătute chestiunile care privesc interesele celor 16 landuri constitutive ale republicii) și războiul nuclear. Printre căutări se regăsesc și cele legate de grupul Swiss Re –  unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de reasigurări, asigurări și alte forme de transfer de risc bazat pe asigurări.

 

Elveția:

  1. Trump
  2. Sean Penn
  3. Live Ukraine
  4. Angela Merkel
  5. Anonymous
  6. Bundesrat (Consiliul Federal)
  7. Atomkrieg (război nuclear)
  8. Frieden (pace)
  9. Swiss Re
  10. Abramovich.

În Polonia oamenii s-au informat despre grupul de hackeri menționat anterior, Siepomaga – platformă de caritate ce permite donațiile, cocktailul Molotov și Donald Tusk, fostul prim-ministru al Poloniei și ex-președinte al Consiliului European. 

Polonia: 

  1. Anonymous
  2. Koktajl Mołotowa
  3. Siepomaga
  4. Usyk
  5. Tusk
  6. Michał Mikołajczak (actor)
  7. Uralkali (un producător și exportator de îngrășăminte de potasiu din Rusia.)
  8. Jordi Bongard
  9. Hurtowe ceny paliw (prețul combustibilului)
  10. Obolon.

În Norvegia preponderent au creat interes online: ministrul apărării Odd Roger Enoksen, tema evenimentelor din Insula Șerpilor din Marea Neagră, evenimentele din Marea Britanie și ordinele executive din țară.

Norvegia:

  1. Sean Penn
  2. Sally Kellerma
  3. Snake Island Ukraine
  4. Dekret
  5. Odd Roger Enoksen (politician norvegian)
  6. NTB (​​Agenția de știri norvegiană)
  7. Storbritannia (Marea Britanie).

 

Distribuie articolul: