Zborul este cel ce o caracterizează de mic copil. A știut că va face parte din tot ceea ce înseamnă ARTA…pentru că, cea din urmă o reprezintă moleculă cu moleculă. Alina Lungu-Țurcanu, de profesie, regizor de estradă a fost una din eroinele emisiunii „FII CA EA”, lăsându-ne să vedem culisa unei femei plină de emoție. 

Am vrut să o descoperim pe FEMEIA Alina Lungu-Țurcanu. Pe cea din copilărie, pe cea care nu este nici pe scenă, nici în spate.

„Eu nu știu dacă aveam un vis când eram copil, eu nu știu dacă știam exact unde voi ajunge, lucrurile astea s-au creat firesc. Ceea ce mi-a plăcut să fac, aceea am urmat”, spune eroina emisiunii.

Atunci când stai față-n față cu Alina Lungu-Țurcanu, ai impresia că nimeni nu poate trece peste cuvântul dânsei și că atâta putere câtă are EA, nu mai are nimeni. Totuși, pe câtă putere transmite, pe atât de emotivă este. Alina ne-a spus că o femeie este sau devine puternică în momentul când emană bunătate.

„Aș fi foarte fericită dacă aș putea dărui toată dragostea mea oamenilor ce mă înconjoară și aș avea această posibilitate”.

Află mai multe din emisiunea FII CA EA.