În prag de sărbători, Ștefan Bănică jr a venit cu o surpriză pentru cei care îi iubesc muzica. Artistul a relansat o piesă de anul trecut, doar că de această dată este în duet cu soția lui, Lavinia Pârva. De altfel, este pentru prima oară când cei doi cântă împreună.

„Cel mai nou cântec al meu de Crăciun, compus anul trecut, se numește «CRĂCIUNUL, VINE CRĂCIUNUL». Astăzi am relansat acest cântec în duet cu Lavinia. Sperăm să vă placă și să vă aducem în case atmosfera magică a Crăciunului. #CraciunulVineCraciunul”, a scris Ștefan Bănică jr pe contul său oficial de Facebook.

Amintim că Stefan Bănică și Lavinia sunt căsătoriți și au împreună un băiat, Alexandru.

De când a născut, Lavinia Pârva s-a dedicat creșterii băiețelului. Cea care a ajutat-o mereu a fost mama ei, nu a apelat la o bonă.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, vedeta a făcut dezvăluiri despre viața ei ca mamă. „Am ales să fiu mamă cu normă întreagă. M-a ajutat foarte mult mama mea, a stat cu mine zi de zi. Acum a plecat la Timișoara, să mai respire și ea, dar mă bucur că am ales ca Alex să nu crească cu nicio bonă, ci cu mama sau bunica.”

Distribuie articolul: