Moldoveanca Nicoleta Nuca, în vârstă de 27 de ani, a fost eliminată aseară de la concursul „Bravo, ai stil Celebrities”. Drumul vedetei în acest concurs difuzat la Kanal D a luat sfârșit.

Ieri, la gala eliminatorie din cadrul concursului, în urma voturilor primite din partea telespectatorilor și a steluțelor primite din partea juraților, cinci concurente au ajuns pe punctul de a fi eliminate. Este vorba despre Carmen Negoiță, Ioana Filimon, Nicoleta Nucă, Otniela Sandu și Viviana Sposub.

Iar, din păcate, dintre toate cinci, cele mai puține voturi au fost acumulate de Nicoleta Nucă.

Parcă nu îmi vine să cred. Eu mă bucur foarte mult că te-am cunoscut, că te-am avut aici aproape. Ți-am auzit vocea superbă de atât de multe ori și că te-am văzut așa cum ai vrut tu să te lași să te vedem. Nicoleta Nucă părăsește competiția „Bravo ai stil! Celebrities”, sezonul 7”, a declarat prezentatoarea Ilinca Vandici.

Nicoleta a venit cu un mesaj pe story în care le-a mulțumit celor care au susținut-o: „Mulțumesc din suflet pentru toată susținerea și mesajele minunate pe care mi le-ați scris. Curând o să vă povestesc mai multe.”, a scris artista.