Ida Galich a recunoscut că după divorț ia calmante, face yoga și se gândește să meargă la un psihoterapeut. Vedeta a vorbit deschis despre problemele ei psihologice pe Instagram.

Ida susține că acum încearcă să treacă de durere. Inițial, așa cum spune prezentatoarea, a încercat să fie puternică și să-și ascundă emoțiile, dar, apoi și-a dat seama că acest lucru nu face decât să-i înrăutățească starea. Drept urmare, acum are mari probleme cu somnul și cu nervii. Acum Galich se tratează cu pastile și prin intermediul exercițiilor yoga, dar consideră că aceste activități nu sunt suficiente, și se gândește la întâlniri cu un psihoterapeut.


În plus, după cum a adăugat Ida, imediat după divorț, aceasta a avut „gânduri nebunești” despre o operație de creștere a bustului. Dar acum a alungat aceste gânduri și și-a dat seama că îi place foarte mult decolteul său, așa cum este.

Amintim că acum câteva săptămâni Galich s-a despărțit de soțul ei, Alan Basiev. Nu au fost menționate motive specifice pentru despărțire. Bloggerii și-au promis reciproc că vor păstra o relație bună de dragul fiului lor, Leon, care s-a născut anul trecut.



Acum prezentatoarea a decis să se concentreze și mai mult pe munca ei. Ea continuă să găzduiască diverse emisiuni atât în televiziune, cât și pe rețelele de socializare. Recent, Ida le-a spus abonaților ei că își lansează propria afacere de vânzare de sushi de marcă.

Sursa: 24smi.org
Foto: instagram/idagalich

Distribuie articolul: