Crezi că tatăl lui Britney Spears este gata să renunțe atât de ușor la custodia fiicei sale? Nu este așa. Avocatul cântăreței a spus că Jamie Spears stoarce de la ea o despăgubire de aproximativ 2 milioane de dolari pentru renunțarea la statutul său de tutore. În acest fel, dorește să-și acopere costurile legale.

Vă amintim că mai devreme, bărbatul și-a anunțat decizia de a renunța la custodia fiicei sale. Potrivit acestuia, el nu are niciun motiv imperios pentru a lua o astfel de decizie – dar nu vrea să intre într-un conflict public cu propriul său copil. Dar totul s-a dovedit a nu fi atât de simplu. Potrivit avocatului lui Spears, el are nevoie de suma solicitată pentru a acoperi costurile avocaților 1,3 milioane de dolari, pentru a plăti serviciile foștilor manageri ai lui Spears, și 500 de mii de dolari  pentru a achita cheltuielile personale.

Foto: paranteze.md

Litigiul dintre Britney Spears și tatăl ei Jamie se prelungește de câțiva ani. Ea încearcă să scape de îngrijirea lui, sub care se află din 2008 – de când a intrat într-o clinică de psihiatrie. În acest moment, sub controlul lui Jamie Spears sunt toate aspectele vieții prințesei pop – de la finanțe la viața personală.

Britney a dat o serie de mărturii șocante în instanță, unde a spus că i s-a interzis să aibă proprii bani, să-i cheltuiască la propria discreție, fiind forțată în mod repetat să muncească din greu. Ea a mai spus că un dispozitiv intrauterin i-a fost instalat împotriva voinței sale, astfel încât să nu poată rămâne însărcinată.

Citește și: Britney Spears, forțată să poarte sterilet, către judecător: „Vreau să mă pot căsători, să am un copil. Tatăl meu trebuie să stea în închisoare”

Sursa: bazaar.ru 

Distribuie articolul: