Irina Shayk este una dintre cel mai bine plătite modele din lume. Un chip expresiv și un corp bine proporționat, stârnește admirația designerilor celebri și nu doar. Recent aceasta a fost surprinsă la plajă, iar imaginile apărute pe internet au stârnit multe critici.

Supermodelul rus și-a luat o mini vacanță și a plecat cu prietenii în Ibiza, acolo unde a fost surprinsă weekendul trecut de paparazzi. Irina Shayk a afișat o siluetă de invidiat însă, pe lângă admirație, de data aceasta, vedeta a stârnit și numeroase critici. Toate din cauza unei burtici „mult prea proeminente” și a celulitei din zona posteriorului.

Mulți, așa ziși admiratori, uită că în spatele fotografiilor din revistele glossy sau a imaginii de pe podium se află o persoană. La fel ca mulți dintre noi, aceasta are perioade când arată într-un fel sau altul, iar celulita și burtica nu sunt o excepție, chiar și pentru un model de talia ei.

Internauții sunt de părere că odată ce arată perfect în campaniile fashion, ar trebui să arate la fel de bine și în viața de zi cu zi. După criticile aduse Irinei, au urmat criticile aduse editorilor fashion care retușează mult prea mult fotografiile modelelor pentru a crea imaginea perfectă. Aceștia au dat drept exemplu cele mai recente fotografii postate de model pe contul său de Instagram cu doar 2 zile în urmă.

Pe lângă comentariile negative au fost și mulți susținători ai Irinei care au menționat că, indiferent de mărimea hainei pe care o purtăm, fiecare are celulită, o excepție ar fi doar modelele fitness, a căror scop este să reducă la maximum țesutul adipos prin diete și exerciții speciale, pentru a evidenția astfel mușchii.

Voi ce părere aveți?

Foto: Instagram / Irina Shayk, Celebsfirst.com

Citește și: O nouă mișcare pe Instagram: moldovencele își arată corpul fără filtre sau editare. Printre acestea se regăsesc Dina Zaiat, Sveta Sarmaniuc, Cristy Mironcik (Foto)

Distribuie articolul: