Noi maturi, ducem deseori dorul momentelor frumoase și fără de griji din copilărie! Iată că astăzi jurnalista Lilu Ojovan, s-a teleportat în acea perioadă și și-a adus aminte ce făcea pe atunci, când afară ploua. 

Acum jurnalista este în concediu și a decis să profite de această vacanță, pentru a merge la casa părintească, acolo unde se poate simți din nou copil.

Astăzi pe întreaga țară au fost transmise ploi, iar în raionul Drochia, locul de unde este Lilu, a plouat ca din găleată. Ea a decis să iasă sub ploaie și să-și bălăcească picioarele în băltoace.

În ploaie🌧 prin băltoace cu picioarele goale, hainele ude și cea mai fericită față. Așa arată copilăria mea, atunci când ploile de vară umpleau drumurile… ieșeam toți copiii din mahala și făceam iazuri. Cu mâinile săpam și scoteam glodul și îl lipeam făcând diguri. Apoi săream în ele Fericiți nevoie mare.

Azi am țopăit în băltoacele din fața casei ca pe vremurile când nu aveam nicio grijă. Tot Desculță prin glod, udă până la oase și cu zâmbetul până la urechi.

În mini vacanța asta de acasă am călătorit în cel mai scump loc – COPILĂRIE. Acolo unde te poți întoarce fără niciun leu, doar o ploaie de sus și casa în care ai crescut e de ajuns.

Când ați sărit în ploaie prin băltoace ultima data?”, a scris Lilu pe pagina sa de Instagram.

Iată că doar în câteva minute de la publicare imaginilor, postare a adunat aproape 3 mii de aprecieri și zeci de comentarii.

Foto: Instagram/ Lilu Ojovan 

Distribuie articolul: