Actriță și interpretă, Aliona Triboi este cu desăvârșire o personalitate înzestrată cu un talent deosebit. Aceasta demonstra de mică, pasiune imensă și naturalețe în interpretarea rolurilor sale. Artista a distribuit imagini în care apare pe când era doar o puștoaică, simpatică și foarte carismatică.

Aliona Triboi a publicat un filmuleț realizat în copilărie. În imagini, actrița își interpretează rolul în sceneta cu titlul „Înghețata”. Nu putem să nu remarcăm cât de simpatică era și cu câtă dedicație și naturalețe își recita monologul.

Știm prea bine că, așchia nu sare departe de trunchi și că fetița ei demonstrează că a moștenit dragostea pentru actorie și muzică de la mama sa. Aliona Triboi este convinsă că micuța a depășit-o: „Eu cred ca Ruxanda m-a depășit deja…ce ziceți? 🙂”. 

Se pare că talentul fetelor Triboi este înnăscut.

Un alt filmuleț distribuit de Aliona ne arată cât de pricepută era la parodie și muzică. Aceasta a dezvăluit și povestea din spatele filmulețului.

„Din aceeași serie, iertați-mă dar nu m-am putut abține. 🙂

ISTORIE: Și acum țin minte clar episodul, mama m-a adus într-un studio al Televiziunii naționale și mi-a spus: „Uite, vezi interpreta asta? Se numește Luiza Pâslaru, trebuie s-o parodiezi. Te așezi aici pe scăunel și prinzi fiecare mișcare a ei, învață piesa și fii atentă la fiecare gest, fiecare respirație. Aici ai butonul pe care apeși dacă vrei să mai repeți fragmentul. Peste o oră vin și te verific!”.

Ea știa că nu avem acces nelimitat la informația dată și că timpul ne presează, așa că trebuia făcut totul repede, mai ales că n-i s-a spus pe ultima sută de metri și trebuia să fie o surpriză pentru Luiza.

În aceeași noapte am adunat de pe la vecini haine pentru acest număr și am încropit costumul…care trebuia cât de cât să semene cu hainele Luizei.

După parodia cu maestrul Gheorghe Urschi pe Ion și Doina Aldea -Teodorovici la 6 ani, de la Palatul Național, asta a fost a doua mea încercare de a face parodie.

Luiza Pâslaru, respect și multă sănătate va doresc!”, dezvăluie artista.

Superbă atunci, superbă acum!

Citește și: Ruxanda, fiica intepretei Aliona Triboi, revoltată împotriva școlii! Duet artistic alături de mama sa (Video)

Sursa: Facebook / Aliona Triboi

 

Distribuie articolul: