Modelul german, Heidi Klum, în vârstă de 48 de ani, și soțul ei Tom Kaulitz, în vârstă de 31 de ani, sunt acum în vacanță. Cuplul a plecat să se odihnească la mare la una dintre stațiuni.

Anume în vacanță modelul german a descoperit talentul de fotografiat al soțului său. Aceasta a publicat o serie de fotografii incendiare, care poartă semnătura acestuia.

Pentru acest „proiect”, Heidi a decis să profite de lumina superbă a apusului, iar alegerea locației s-a dovedit a fi mai mult decât potrivită. Cu ținuta modelul nu s-a complicat prea mult și a pozat topless.

Heidi a rămas foarte mulțumită de rezultat și a spus că faimosul fotograf, John Rankin, ar trebui să-și facă griji pentru că, posibil va avea un nou concurent. „Cred că Tom vrea să-ți ia jobul”, a glumit ea.

Heidi Klum și Tom Kaulitz sunt căsătoriți de doi ani, bărbatul se înțelege de minune cu copiii soției sale de la fostul ei soț, interpretul Seal.

„Mă faci să zâmbesc în fiecare zi”, a mărturisit Klum.

În ciuda diferenței de vârstă, cuplul este foarte fericit și nu acordă atenție criticilor.

„Iubitul meu este mult mai tânăr decât mine și mulți sunt surprinși de acest lucru, oamenii pun foarte multe întrebări. Sincer, doar în acest caz vârsta mea este băgată în seamă, așa că sunt nevoită să răspund. Ar trebuie să trăim fericiți, fără a ne îngrijora prea mult de ceea ce gândesc oamenii, deoarece din cauza stresului vor apărea doar mai multe riduri”, a spus modelul.

Sursa: spletnik.ru

Foto: Instagram/ Heidi Klum