Zi importantă în familia interpretei Carolina Gorun și a soțului său, Anatol Balan. Părinții și-au creștinat băiețelul care a împlinit recent trei luni.

Este o fire modestă și preferă să-și țină familia departe de ochii curioșilor, însă uneori le permite prietenilor virtuali să fie martori la cele mai importante evenimente din viața sa. Astfel, Carolina Gorun le-a împărtășit admiratorilor o mare veste, publicând o fotografie realizată în ziua creștinării băiețelului său. „Cea mai mare binecuvântare”, a semnat proaspăta mămică imaginea.

Creștinarea micuțului a fost, cu siguranță, unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor.

Carolina Gorun și Anatol Balan s-au căsătorit în noiembrie 2019, iar spre finele lui 2020, cei doi au devenit părinți. Micuțul a venit pe lume cu două zile înainte de Crăciun, pe 23 decembrie.

„Am devenit mai responsabili și pe zi ce trece devenim mai conștiincioși și mai axați pe viitorul ce ne așteaptă. Ce ține de carieră: cu siguranță voi continua, însă în ce măsură nu pot cunoaște încă, deoarece copilul necesită multă dragoste, dedicație, atenție și multe alte lucruri”, declara Carolina, într-un interviu pentru revista noastră.

Sursa: Facebook / Carolina Gorun