David și Victoria Beckham vor fi eroii noului reality show realizat de Netflix. Mini-serialul va povesti despre viața lui David după sfârșitul carierei sale sportive. În plus, telespectatorii vor vedea fotografii nepublicate anterior din arhiva familiei Beckham

Conform mass-mediei occidentale, David și Victoria Beckham vor fi eroii noului reality show filmat de Netflix. Serialul va avea mai multe episoade care vor povesti despre viața lui David după sfârșitul carierei sale sportive. În plus, telespectatorii vor vedea fotografii nepublicate anterior din arhiva familiei Beckham.

„Aceasta este o adevărată revoluție pentru Netflix. Serialul îl va arăta pe David dintr-o latură complet nouă, pe care o arată rar publicului. Membrii familiei lui David au păstrat vechi tăieturi din ziarele locale – de când Beckham era încă băiat și a obținut primele succese pe terenul de fotbal, fotografii școlare și fotografii cu echipa. În plus, telespectatorii vor vedea fotografii făcute în perioada în care David a curtat-o ​​pe Victoria”, spune insiderul.

Potrivit unor rapoarte, suma contractului familiei Beckham cu Netflix a fost de aproximativ 20,7 milioane de dolari. Se spune că echipa de filmare îl va urmări pe David peste tot. În serial vor participa și Cristiano Ronaldo, Gary Neville, Ryan Giggs, cu care Beckham a jucat în cluburile de fotbal Manchester United și Real Madrid.

Se așteaptă ca serialul să fie difuzat la începutul anului 2022, după ce David va înființa compania media și de producție Studio 99. Compania a fost denumită în cinstea anului 1999, când David și Victoria s-au căsătorit.

Reamintim că soții au patru copii: Brooklyn în vârstă de 21 de ani, Romeo în vârstă de 18 ani, Cruise în vârstă de 15 ani și Harper în vârstă de nouă ani. Fiul cel mai mare a decis să meargă pe urmele părinților săi și să nu întârzie cu căsătoria.