Olya Seryabkina, tot ea Molly și fosta solistă a trupei „Serebro” s-a mărtat în mare taină! Nunta a fost organizată în regiunea Munților Alpi, iar soțul focoasei brunete este fiul unui businessman influent georgian. Mai multe detalii vezi în cele ce urmează. 

Se pare că Seryabkina și-a unit destinul cu Georgy Nachkebia, în vârstă de 32 de ani. Bărbatul a fost unul din angajații mărcii lui Maxim Fadeev, MALFA, și, deasemenea fostul director de concerte a Olgăi.

Despre nuntă Olga a povestit în exclusivitate într-un interviu pentru Vogue Rusia. Se pare că nunta a avut loc înainte de pandemie, într-un orășel din suburbia Vienei. Cei doi au ales să organizeze nunta anume acolo așa cum Viena este un fel de a doua țară a soțului ei, așa cum acesta a petrecut acolo mai mult de 10 ani din viața lui.

Pentru ceremonia de nuntă, Olga a ales trei rochii de diferite stiluri de la casele de modă rusești Ulyana Sergeenko, WOS și Rasario. Această nuntă a fost păstrată în mare secret până în ultimul moment, așa că designerilor li s-a comunicat că rochiile sunt pentru un nou videoclip al interpretei.

În interviu Seryabkina menționează că Georgy nu este o persoană mediatică. Potrivit cântăreței, iubitul ei este angajat în proiecte din diverse domenii: de la shobizz până la tehnologii. Olga a spus că ea și Georgy se cunosc de mulți ani, dar au devenit apropiați doar după ce ea a părăsit eticheta lui Maxim Fadeev și a început să se dezvolte pe cont propriu.

Sursa foto: Instagram