Oricât de ciudat ar suna, dar Miley Cyrus a povestit despre cum a văzut un OZN. Interpreta în vârstă de 27 de ani, ca și majoritatea, credea în existența OZNuri-lor și extratereștilor doar în filme, iar acum vedeta afirmă cu tărie că a văzut un OZN… în realitate! Despre cele întâmplate vedeta a povestit în cadrul revistei Interview.

Miley spune că totul s-a întâmplat când ea, alături de un prieten se aflau într-o mașină, celebritatea zice că ei ar fi fost urmăriți de un OZN!

„Conduceam cu prietenul meu prin San Bernardino și eram urmăriți de un OZN. Sunt sigură de ce am văzut”, spune ea.

Adevărat, vedeta a mai remarcat că înainte de călătorie și-a cumpărat niște canabis de la un tip cam dubios, deci s-ar putea ca anume asta să fi avut o influență. Totuși, lui Miley i-a reușit să descrie cu lux de amănunte întâlnirea sa cu extratereștrii.

„Cel mai bine acesta poate fi descris ca o mașină zburătoare de curățat zăpada. Lumina puternic în culoarea galbenă, am văzut cum zbura, și prietenul meu a văzut”, spune ea.

Miley a adăugat că și alte mașini de pe stradă s-au oprit ca să urmărească ce se întâmplă, așa că este sigură că ceea ce a văzut a fost foarte real. De asemenea, vedeta a dezvăluit că a văzut și o creatură poziționată în partea din față a obiectului zburător.

„S-a uitat la mine și ne-am întâlnit cu privirile. Toate cele întâmplate m-au uluit. Mă uitam în ochii lui și nu-mi puteam abate privirea. Am tremurat în jur de 5 zile”, mai zice Miley Cyrus.

Amintim că Miley Cyrus nu este prima celebritate care povestește despre existența OZN-urilor, anterior și interpretul britanic
Robbie Williams a spus că a întâlnit un OZN.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: