Revista Forbes a publicat un clasament cu cei mai bine plătiți actori în anul 2020. Vezi mai jos care sunt cei care au intrat în topul celor 10 și ce proiecte le-au generat remunerări de ordinul milioanelor.

Pentru al doilea an consecutiv Dwayne Johnson este liderul acestui clasamenr. Revista Forbesc estimează că acesta ar fi câștigat aproximativ 87,5 milioane de dolari. 23,5 milioane de dolari din această sumă i-au revenit actorului după ce a jucat în rolul principal în filmul „Red Notice”. Pe lângă aceasta, actorul câștigă bine și din brandul Under Armour, care îi aparține.

Ryan Reynolds se clasează pe locul doi, câștigând 71,5 milioane de dolari. Participarea în cadrul filmelor „Six Outlaws” și „Red Notice” i-au adus actorului 40 de milioane de dolari.

Mark Wahlberg se află pe al treile loc câștigând 58 de milioane de dolari.  În mod principal această sumă i-a revenit în urma participării în cadrul filmului Spencer’s Justice, precum și din producerea serialelor „McMillions” și „Wahl Street”.

Pe locul patru se află Ben Affleck, care a câștigat 55 de milioane de dolari din nou, datorită proiectului Netflix. De această dată filmându-se în filmul „The Last Thing He Wanted”.

actor

Top 10 include și actorul indian Akshay Kumar cu 48,5 milioane de dolari, compozitorul, cântărețul și actorul american Lin-Manuel Miranda cu 45,5 milioane de dolari, precum și actorii Will Smith cu 44,5 milioane de dolari, Adam Sandler cu 41 milioane de dolari și Jackie Chan cu 40 de milioane de dolari.