Recent, postul de televiziune din România, PRO TV, a anunțat printr-un comunicat de presă că în trust s-au depistat cazuri de infectare cu coronavirus. Desigur, numele celor infectați nu au fost făcute publice. 

Comunicat de presă controversat 

Tot acest scandal are un început, mai exact pe data de 9 iulie, când cei de la paginademedia.ro publicau un comunicat primit din partea postului PRO TV, cel puțin bizar, în care li se impunea celor din presa scrisă să nu scrie nimeni nimic despre Pro TV sau despre angajați în legătură cu presupusa existență a unor cazuri de COVID în postul TV. Ulterior acestui comunicat, pe 10 iulie, postul publica un comunicat de presă în care anunța că sunt „Câțiva angajați confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19”, fără să se specifice cine anume. Oficialii PRO TV au anunțat că au luat ulterior toate măsurile de dezinfectare a studiourilor dar și a autoturismelor folosite de șoferii trustului.

„În cursul acestei săptămâni, câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19. Colegii noștri urmează cu strictețe recomandările autorităților și ale specialiștilor”, arată mesajul publicat pe protv.ro.

După acest moment, pe 11 iulie, în presa scrisă apăreau materiale despre o lansare a unui resort de patru stele, pe malul Mării Negre, la care fuseseră invitate persoane publice, vedete de televiziune, influenceri, promoteri, etc. „Petrecerea despre care nu vrea să vorbească nimeni, după apariția cazurilor de COVID-19 la PRO TV”  a avut loc la începutul acestei luni, prezente fiind printre multele vedete și Andreea Esca, împreună cu fiica sa, Alexia Eram, care de altfel a și publicat câteva poze de la eveniment. Dacă e să ne luăm după pozele postate, putem trage concluzia că nu s-a mai ținut cont de nicio distanțare socială și nu s-au purtat măștile de protecție. Același eveniment a fost promovat de postul tv care a avut și o echipă de filmare la eveniment.

Nu se știe exact cine a fost purtătorul noului coronavirus, cert este că s-a aflat despre infectarea Andreei Esca cu noul coronavrus, iar informațiile spun că aceasta ar fi deja internată în spital. De la momentul evenimentului, undeva la finele lunii iunie, surse spun că Andreea Esca ar fi fost infectată, acesta fiind de altfel și motivul pentru care vedeta nu a mai apărut la pupitrul Știrilor Pro TV. Dacă  la momentul comunicatului dat de PRO TV nu se știa clar cine sunt persoanele infectate, din cadrul trustului, cei de la cancan.ro au reușit, prin surse, să confirme pe 12 iulie, faptul că Andreea Esca se numără printre cei infectați cu noul coronavirus, după participarea la evenimentul de deschidere al resorturlui de patru stele, din Olimp, o investiție de 15 milioane de euro, Novum by the Sea.

Ieri, cancan.ro a scris că soțul Andreei Esca a ajuns la Terapie Intensivă în urmă cu scurt timp. Alexandre Eram se află la același spital unde este internată și partenera sa de viață.

Surse medicale au dezvăluit, în exclusivitate pentru Cancan.ro, că soțul Andreei Esca a contractat, de asemenea, noul coronavirus, și a ajuns la Terapie Intensivă.

Distribuie articolul: