P!nk a fost testată pozitiv cu noul tip de Coronavirus, iar după ce a învins boala a venit la un interviu cu Ellen Degeneres, în care a povestit despre momentele prin care a trecut. Mai multe detalii, vezi mai jos.

P!nk a povestit într-un interviu despre experiența ei în lupta cu COVID -19. Vedeta s-a aflat în carantină împreună cu fiul ei Jameson, și, iată ce spune acum.

„Acum suntem bine, eu nici măcar nu știu ce zi este azi. Dar pot să spun că săptămâna aceasta, familia noastră se simte mult ai bine.”

P!nk zice că primul care s-a îmbolnăvit a fost copilul care s-a confruntat cu febră, dureri de burtă, diaree, durere în piept, în gât – iar astea încă nu sunt toate simptomele, artista spune că în fiecare zi apărea ceva nou care-l deranja. Vedeta s-a îmbolnăvit ceva mai târziu, dar așa cum suferă de astm, recuperarea a fost mult mai dificilă pentru ea.

„A fost îngrozitor. Nu puteam trăi fără inhalator, a fost strașnic. Niciodată nu mi-a mai fost atât de frică… Nu poți face nimic – doar să aștepți, să-i dai timp organismului să lupte cu virusul”, spune ea.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: