Cauţi să prepari o gustare rapidă pentru musafirii-surpriză? Construieşte un aperitiv inedit şi serveşte-l celor dragi. Această reţetă de mini tarte cu pastă de brânză şi mazăre este una savuroasă şi va fi cu siguranţă apreciată. O încerci şi tu?

Ingrediente:

  • 200 g brânză dulce de vaci
  • 100 g telemea sărată
  • 50 g unt
  • 200 g mazăre prefiartă boabe
  • măsline verzi
  • sare şi piper

 

Preparare

Mazărea se spală şi se lasă la scurs. Într-un bol, amestecă brânza de vaci cu telemeua şi cu untul topit în prealabil. Adaugă apoi mazărea fiartă şi amestecă bine. Poţi folosi un mixer electric sau un blender. Asezonează cu sare după gust.

Foloseşte o baghetă sau optează pentru pâine direct prăjită. Utilizează un cloş în care să adaugi crema de brânză obţinută şi pune pe fiecare felie de pâine o cantitate suficientă. Taie măslinele verzi rondele şi ornează mini tartele. Poţi adăuga şi fire de mărar.

Serviți cu plăcere!

Vezi și: Maioneză de casă, după rețeta Liliei Ojovan. E gata într-un minut (Foto)

Distribuie articolul: