Rețeta de astăzi este gustoasă și deloc grea de preparat.

Ingrediente:

450 g de pâine albă și neagră,

150 g de morcov,

100 grame de ciuperci albe,

sare și piper, după gust,

o bucată de ceapă albă,

un buchețel de mărar,

un buchețel de pătrunjel,

o lingură mare de griș,

3 căței de usturoi,

făină albă,

ulei,

un vârf de lingură de bicarbonat alimentar.

Mod de preparare:

Înmoaie pâinea în apă. Scurge bine și dacă observi, la pipăit, că nu s-a înmuiat bine coaja de pâine, înlătur-o.

Da prin robot ciupercile crude, pe care le-ai curățat și spălat în prealabil. Împreună cu ciupercile toacă și ceapă și usturoiul, mărunt.

Schimbă cuțitul cu râzătoarea mică de la robot și dă prin el morcovul. În vasul în care ai pus pâinea înmuiată, răstoarnă ciupercile, ceapă, usturoiul și morcovul, din cuva robotului. Potrivește de sare, piper, adăugă verdeață tocată , grișul și bicarbonatul. Fă biluțe în făină și prăjește-le în ulei mult. Mănâncă-le așa sau cu un sos.

Sursa: culinar.bzi.ro

Distribuie articolul: