Astăzi, cel mai discutat subiect în presa rusă este romanul pe care l-ar avea Victoria Lopyreva cu Igor Bulatov – primul vice- președinte al grupului de compaii „Tashir”, după ce au fost surprinși de paparazzi pe plajele din Miami. Mulți se întreabă dacă acesta ar fi tatăl copilului Victoriei sau nu.

Revista „Tatler” a contactat purtătorul de cuvânt al omului de afaceri pentru a verifica informațiile. Potrivit acestuia, Bulatov refuză să dea detalii despre viața sa personală, iar singurul lucru pe care-l poate zice este că, el împreună cu fosta soție, trăiesc separat și sunt divorțați.

Astfel, este de remarcat faptul că Bulatov a fost căsătorit cu Tata Karapetyan, fiica șefului „Tashir”, cu care are doi copii, iar fiica lor nu are nici încă un an.

Amintim că la începutul lunii decembrie, Victoria Lopyreva a confirmat zvonurile că se pregătește să devină mamă. Ea a refuzat să zică numele tatălui copilului nenăscut, însă a dat de înțeles că acesta nu este o persoană publică și ar fi departe de lumea afacerilor.

Vezi și: Victoria Lopyreova nu mai ascunde tatăl copilului! E însurat și are doi copii?