Este o feministă convinsă și o activistă puternică în ceea ce privește pacea și apărarea drepturilor femeilor și a copiilor încercând să schimbe lumea. Iar prezența Angelinei Jolie la summit-ul ONU pentru Menținerea Păcii, din Vancouver, Canada, nu putea fi trecută cu vederea.

A fost prezentă la acest eveniment cu un scop, să vorbească despre violență și abuzurile sexuale care se întâmplă în zonele de conflict. Actriță, mamă și trimisul special al Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați, Jolie, a ținut un discurs impresionant la reuniunea de miercuri, însă și mai impresionantă a fost ținuta purtată de divă.

S-a întâlnit cu politicieni, miniștrii și persoane importante din cadrul Organizației Națiunilor Unite, oameni cu o prezență importantă și sobră.

Fermecătoarea Angelina a fost din nou în centrul atenției, atât datorită ținutei purtate, dar mai ales a atitudinii sale. Actrița a arătat de parcă ar fi pășit pe covorul roșu de la vreun eveniment monden, într-o rochie care i-a venit perfect. Deși este din ce în ce mai slabă, în rochia de un gri deschis care s-a așezat perfect pe formele divei, a arătat superb.


Dacă cei care i s-au alăturat la acest eveniment au purtat ținute clasice, costume în cazul bărbaților și deux-pieces în cazul femeilor, Jolie a fost răvășitoare în rochia cu spatele gol care i-a lăsat la vedere tatuajele. Mai mult, ea nu a purtat sutien, lăsându-și sânii liberi pe sub materialul vaporos al rochiei.

 

Distribuie articolul: