Familia Eglesias se pare că va domina încă mai multe decenii de aici în colo piața muzicală internațională... și nu doar. Pe lângă Enrique, celebrul interpret, Julio Iglesias Jr., care se face tot mai auzit în muzică, Julio Iglesias mai are încă 3 copii dintr-o altă căsnicie. Se pare că cel puțin încă unul îi va călca pe urme.

Singurele fiice din ce-a de-a două căsnicie a superstarului latin Julio Iglesias fac deja furori pe Instagram. Odată cu împlinirea vârstei de 16 ani, în mai anul acesta, Cristina și Victoria, mezinele pe care acesta le are cu Miranda Rijnsburger, modelul de origine olandeză, au început să facă ravagii în mediul online cu postările lor sexy.

Cristina

Cristina Iglesias

În bikini, în vacanţă sau într-una din vilele familiei, acestea arată lumii întregi frânturi din viaţa lor luxoasă. Ele locuiesc fie în Republica Dominicană, fie la Miami sau în Marbella împreună cu cei trei fraţi ai lor: Miguel Alejandro,  Rodrigo, mai mari decât ele şi mezinul familiei, Guillermo, care are acum vârsta de 10 ani.

Postările acestora demonstrează că au moştenit frumuseţea mamei lor şi au declarat deja că vor să se dedice lumii modelling-ului, la fel ca aceasta  înainte de a deveni doamna Iglesias în 2010.

Victoria Iglesias

Victoria Iglesias

Gemenele Cristina şi Victoria s-au bazat pe sprijinul şi pe succesul fraţilor lor vitregi pentru a-şi creşte notorietatea pe Instagram. Julio Jose a cerut celor peste 88.000 de followers să le urmărescă, asigurându-i că acestea vor fi următoarele top modele de succes. Ecourile nu s-au lăsat aşteptate, iar în mai puţin de cinci zile, cele două au dobândit un număr generos de fani. În prezent, Victoria are aproximativ 17.000 de followers, iar Cristina peste 20.000.

Cristina Iglesias

Cristina Iglesias

Gusturile lor sunt similare, iar pasiunile lor online se împart între modă şi celebrităţi. Cristina urmăreşte postările lui Kim Kardashian şi ale surorilor Hadid, iar Victoria a făcut o pasiune pentru Gisele Bündchen, Beyoncé  şi John Legend.

Victoria Iglesias

Victoria Iglesias

Victoria şi Cristina nu sunt singurele din clanul Iglesias- Rijnburger care vor să se dedice lumii artistice. Miguel Alejandro, fratele lor mai mare, a debutat ca şi cântăreţ şi vrea să urmeze cariera tatălui său şi a celor doi fraţi vitregi: Julio şi Enrique.

Miguel Iglesias

Miguel Iglesias

Cel care a împlinit anul acesta vârsta majoratului a declarat recent: „Cel mai mare vis al meu este să devin artist precum tatăl meu şi fraţii mei. Mi-ar plăcea să-mi dedic tot restul vieţii muzicii. Aspir să devin următoarea generaţie de cântăreţi Iglesias.”

Sursa: Ok.ro; Foto: Instagram, Pinterest