Melania Trump și fiul Barron s-au mutat în Casa Albă, la cinci luni după preluarea mandatului de soțul ei, Donald Trump. Melania și fiul de 11 ani rămăseseră să locuiască la New York, pentru ca Barron să finalizeze anul școlar, transmite Agora cu referire la BBC.

Decizia de a mai rămâne în New York a fost considerată drept una neobișnuită de către unii, deoarece ea a fost prima soție prezidențială din ultimii ani, care a refuzat să se mute imediat în Capitală.

Predecesoarea ei, Michelle Obama, s-a mutat la Washington chiar mai devreme, pentru ca fiicele ei să se trasnfere la noua lor școală. Cu toate acestea, se pare că Prima Doamnă a SUA este încântată de noua reședință, aceasta a postat o imagine pe Twitter, unde se vede Casa Albă.

Decizia Melaniei Trump va fi, fără îndoială, apreciată de locuitorii din New York, mai ales cei care au propus un proiect de lege cu privire la securitatea sporită din regiunea unde locuia Melania cu fiul său.

melania 2

Prezența lor în Big Apple a fost, de asemenea, catalogată drept una care a creat probleme în trafic. Postul New York Post a avertizat despre o eventuală „apocalipsă de trafic”, dacă Melania nu s-ar fi mutat la Casa Albă.

Între timp, Donald Trump și-a îndreptat atenția asupra apariției fiicei mai mari, Ivanka Trump, în publicația Fox.

Sursa: AGORA.md

Distribuie articolul: