O cunoaștem de pe scenă, însă puțini sunt cei care știu că interpreta Cristy Rouge este și o femeie de afaceri de succes. Administrează, alături de un partener de afaceri, trei localuri din Chișinău, cu profiluri diferite, trei echipe diferite pe care le motivează în fiecare zi să persevereze. A recunoscut că este mult mai ușor să lucreze cu bărbații, iar cauza o aflați din interviul de mai jos. Tot acolo Cristina ne-a dezvăluit și dorințele sale ascunse, legate de viața personală, dar și profesională. Un interviu marca 20+ cu femeia de afaceri Cristy Rouge.

„Lucrez… pe 3 fronturi. Sper să rămână așa. Am început să cânt, însă acum am luat o pauză, așa ca să reușesc mai bine pe planul afacerilor. Sunt mereu pe unda muzicii, eu merg la canto săptămânal… dacă nu iese nicio piesă de la Cristy Rouge nu înseamnă că eu nu mai cânt. Mereu voi cânta.

Împreună cu colegul meu, Denis Tcaci, avem deja 5 ani de când administrăm Clubul Flamingo, administrăm Budha Bar și, de jumătate de an, și salonul de frumusețe Feminin Dom. Am fost printre primii care făceau mini live concerte, de acolo a început totul. Creștem cu fiecare an și asta ne bucură.

Vezi și: Rodica Tătaru: „Nu vreau să fiu un manager iubit, ci respectat. Atunci automat ești și îndrăgit”

Îmi pare foarte interesant procesul de „resuscitare” a localurilor, așa cum am încercat noi. Când vine un nou administrator, desigur el aduce ceva al lui, își pune amprenta și sufletul – e ceva normal. În fiecare din proiectele noastre așa s-a întâmplat. Ne repartizăm cu Denis responsabilitățile și asta ne ajută să ne organizăm bine.

În fiecare domeniul e greu și fiecare e special în felul lui, dar dacă îți place ce faci, ai dorință mare și știi ce rezultat trebuie să obții mergi înainte și ai plăcere din ceea ce faci. Succesul este echipa și ceva al tău, care să te scoată în evidență. Acest „ceva” al tău este ceea ce îți asigură succesul. Eu, de exemplu, nu m-am gândit niciodată că voi lua la administrare un salon de frumusețe, dar se vede că a fost momentul potrivit și am făcut-o. A fost o experiență mare să lucrăm în domeniul beauty – nu știi ce înseamnă un meșter bun, cum să faci un marketing bun, cum să atragi clienții să vină, pentru că avem mii de saloane de frumusețe… Însă dacă ceva te deosebește, deja ești pe calea cea dreaptă.

La Club lucrează doar băieți și mereu am optat pentru asta pentru că e foarte ușor ei. În domeniul restaurantelor e mult mai ușor să lucrezi doar cu bărbați. La salonul de frumusețe avem doar femei și eu caut băieți (râde). Adevărul e că e foarte greu să lucrezi cu femeile, ele fiind mult mai emotive.

Pentru creșterea mea profesională citesc mult mai mult în ultima vreme, mă informez, mai cu seamă în domeniile în care activez. Asta te ajută să te schimbi din mers dacă e cazul. Lucrez foarte mult la echipa pe care o am și mizez pe ei: de la bucătari – pe care nu îi vede lumea, până la chelnerii care deservesc. Îmi place foarte mult să lucrez cu oameni harnici, cărora le place munca și nu doar să primească salariu.

Cred că asta ar fi și frica pe care o am, să pierd oamenii buni din echipa mea, oricare ar fi aceasta. Nu alerg după bani, nu am nevoie de un milion de dolari. Dacă mereu nu ești satisfăcut de ceea ce faci, nu primești satisfacția din ceea ce ești și ceea ce faci. Îmi place și ajunge ceea ce am, chiar dacă e greu. Nu i-aș ține, i-aș investi. Nu aș cheltui pe prostii, asta e sigur.

Vezi și: Iolanta Mura, directoare Bemol: „În afaceri nu-mi plac jocurile murdare și trucurile ilegale, în rest le poți depăși pe toate”

Anul acesta vrea să mă axez totuși mai mult pe muzică: să fac lansări noi și să îmi îndeplinesc un vis foarte vechi, pe care l-am lăsat cumva pe poliță: să fac un concert solo, însă pentru el trebuie să mai muncesc. Nu încerc să încurc lucrurile, de exemplu la Flamingo eu nu am cântat niciodată. Fiecare își are domeniul său și trebuie să îl facă foarte bine.

Niciodată nu e destul, mereu vrei ceva mai mult și asta sunt eu. Eu sunt omul care crește și construiește: echipe, evenimente, localuri, etc. Eu totuși sunt femeie și împlinirea mea ar fi familia, mă gândesc și la maternitate în ultima vreme. Omul care vrea să muncească va avea mereu ce să facă și va primi plăcere de la ceea ce face.”

Foto: Captură Video