Există bărbați care nu reușesc să-și exprime atât de eficient sentimentele. Nu sunt întotdeauna vocali și adoptă o atitudine de bărbat puternic. Cu toate acestea, și ei au nevoie să audă anumite lucruri, mai ales într-o relație de cuplu sănătoasă și armonioasă. Descoperă opt lucruri pe care partenerul tău își dorește să le auză de la tine, chiar dacă nu ți le va spune deschis!

  • Am încredere în tine!” Increderea este esențială într-o relație. Dacă îi spui partenerului tău că ai încredere în el, îi demonstrezi că relația voastră este solidă și sănătoasă.
  • “Poți să o faci!” Poate că nu te aștepți la asta, dar și bărbații au nevoie de încurajări. Spune-i că va reuși atunci când se confruntă cu o situație dificilă la birou și vei vedea cât de fericit îl vei face. Îl vei ajuta să depășească provocările și îi vei crește stima de sine.
  • Am o surpriză pentru tine!” Și bărbații adoră spontaneitatea și surprizele. Nu trebuie să te chinui mult pentru a-l face fericit: este suficient să îi lași un bilețel, să îi pregătești ceva delicios sau să îi cumperi desertul preferat atunci când are o zi dificilă. Vei vedea imediat cum ziua lui se va schimba complet.
  • Sunt mândră de tine!” Bărbații apreciază laudele, poate chiar mai mult decât femeile. Indiferent dacă este vorba despre job sau despre relația voastră, spune-i că ești mândră de el atunci când realizează un lucru bun sau își atinge un obiectiv. Îi vei da și mai multă încredere în el și îl vei motiva mai mult.
  • Mă faci fericită!” Dacă te simți cu adevărat fericită alături de el, exprimă-ți sentimentele. Va fi mândru de el și se va strădui și mai mult să mențină lucrurile bune între voi doi. Nu îți exprima sentimentele doar atunci când greșește. Arată-i că îl iubești și că face și lucruri bune care te fac fericită.
  • Mulțumesc!” Mulțumește-i sincer atunci când face un gest frumos față de tine sau te ajută cu ceva. Arată-i că apreciezi faptul că se implică în relația voastră și că vezi eforturile sale.
  • Arăți foarte bine!” Și bărbații au nevoie de complimente, așa că nu te teme să îi spui că arată bine. Se va gândi mult la acest lucru și te va aprecia pentru încrederea pe care o ai să faci acest lucru.
  • Sunt aici pentru tine!” Oricât de puternic ar părea, și el are momentele lui de vulnerabilitate. Arată-i că ești acolo pentru el și că poate să își lase garda jos în fața ta. Va aprecia o persoană empatică, pe care să se poată baza. Îți va aduce liniște și alinare în acele zile dificile și va proceda la fel pentru tine.

Distribuie articolul: