Deși au timpul și banii necesari pentru educa nu numai un copil, unele vedete nu simt nevoia de a deveni mame. Și au tot dreptul la acest lucru. Hai să vedem împreună cine sunt femeile care au deschis cutia Pandorei și cum își justifică alegerea.

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey este una din cele mai prolifice realizatoare TV din toate timpurile. De-a lungul anilor, ea a atras o audiență de aproape 20 de milioane de spectatori și rămâne una din cele mai influente femei de culoare din lume. Oprah are 67 de ani, dintre care 20 i-a trăit împreună cu scriitorul Stedman Graham. Perechea nu și-a dorit niciodată copii.

Dacă aș avea copii, ei m-ar urâ…Cineva din noi ar fi trebuit să sufere și aceștia probabil ar fi fost ei”, dezvăluie realizatoarea.

 Kim Cattrall

La fel ca Samantha Jones, personajul său de pe marile ecrane, Kim a ales să nu aibă copii. Mai întâi a tot amânat decizia din cauza filmărilor, apoi a conștientizat că nu are nevoie de moștenitori.

Îmi plac copiii, dar nu pentru perioade lungi. Sunt adorabili și frumoși, dar apoi am dureri de cap. Când eram micuță îmi doream să am 100 de câini și 100 de copii. Dar cu timpul am realizat că această dorință s-a născut mai mult din stimuli externi și nu sunt deloc pregătită să trec în rândul mamelor”, afirmă Kim.

 Helen Mirren

Laureata Premiului Oscar pentru rolul reginei Elisabeta a Angliei, a renunțat atât la căsătorie, cât și la maternitate. Helen recunoaște că nu a avut niciodată dorința de a avea copii. Totul din cauza unei traume psihice din copilărie, când profesorul de biologie le-a arătat un film despre naștere. Chinul și țipetele femeilor au avut un impact puternic asupra conștiinței sale și, în consecință, încă de atunci Hellen a renunțat definitiv la ideea de a deveni mamă.

Erau doar batrâni posaci (cei ce ma intrebau). Și de fiecare dată cănd exclamau: „Cum adică? Fara copii? Revino-ți, fată bătrânâ!”, le raspundeam: „Nu! Vezi-ți de viața ta!”, comentează actrița.

 Jacqueline Bisset

Astăzi vedeta filmului Wild Orchid are 76 de ani. La un moment dat, cei mai doriți bărbați ai Hollywood-ului îi făceau curte, dar nici unul din ei nu a reușit să o cucerească. În schimb, Jacqueline este nașa de botez a Angelinei Jolie și și-a dedicat toată dragostea copilului său duhovnicesc.

Renée Zellweger

Vedeta filmelor despre Bridget Jones a declarată cândva că “a deveni părinte înseamnă a deveni un sclav“. Actrița americană se mulțumește cu rolul de mătușă pentru că dacă te saturi de copii, îi poți întoarce înapoi fără remușcări. Ea este ferm convinsă că o femeie care a devenit mamă a renunțat la libertatea ei odată pentru totdeauna.

Kylie Minogue 

Prințesa muzicii pop și cea mai populară australiancă din toate timpurile are deja 52 de ani. Kylie nu a fost niciodată căsătorită și nu planifică să aibă copii. Ea a declarat că este fericită singură și nu vrea o povară suplimentară pe umerii ei.

Mylène Farmer

Frumoasa franțuzoaică este una din cele mai de succes cântărețe franceze din toate timpurile. Ea are 59 de ani și de fiecare dată când vreun jurnalist nepoliticos o întreabă despre copii, reacționează cu o doză sănătoasă de ironie. Mylène spune că are maimuțe în loc de copii și că în ciuda vârstei în continuare se simte un copil, iar rolul de părinte implică prea multă responsabilitate pentru ea.

Winona Ryder

Timpul este insensibil și iată că vedeta anilor ’90, Winona Ryder, care pare că nu va îmbătrâni niciodată, are deja 50 de ani. Din spusele actriței, ea se simte bine și fără copii și nu s-a văzut niciodată în rolul de mamă.

 

Distribuie articolul: