Au o carieră impresionantă, sunt irezistibli și admirați de mii de femei, dar chiar și așa, niciuna dintre ele nu i-a câștigat inima într-atât încât să o ceară de nevastă. Iată o listă cu burlaci celebri care care încă nu și-au pus pirostriile.

Leonardo DiCaprio

Pe nimeni nu mai miră faptul că Leo este în acest clasament. Are 45 de ani și este un mare admirator al femeilor cu picioare interminabile, siluetă de model și, de obicei, preferă blondele. În prezent este într-o relație cu Camila Morrone, care deși nu este tocmai tipajul actorului (adică nu seamănă cu un model Victorias Secret) este superbă, o brunetă focoasă, caren din când în când optează fie pentru șuvițe fie pentru un total blond.

Al Pacino

Prieten bun cu Leonardo DiCaprio, acesta s-a despărțit recent de mama Camilei, Lucila Sola. De-a lungul anilor Al Pacino, care are acum 79 de ani, a frânt multe inimi, a devenit de trei ori tată, dar așa și nu a ajuns la altar.

James Franco

Frumulșelul James Franco este încă un burlac convins. Mai în glumă, mai în serios, câțiva ani în urmă acesta a spus într-o emisiune că ar fi atras de femei, dar și de bărbați, însă nu este cunoscută vreo relație a acestuia cu persoane de același gen. Are 42 de ani, o listă lungă de cuceriri și e neînsurat până în prezent.

Owen Willson

Carismatic și sexy. Actorul are doi copii și e celibatar convins.

Adrien Brody

„Pianistul” nu este niciodată singur. În prezent se iubește cu designera Georgina Chapman, iar în trecut a avut o relație cu o basarabeancă, modelul Lara Lieto.

Gerald Butler

Încă un Casanova de la Hollywood. În trecut s-a iubit cu Mădălina Ghenea, acum este într-o relație cu Morgan Brown și se zvonește că s-ar fi logodit. Dar, cum știm prea bine, la Hollywood, logodna nu neapărat duce la căsătorie.

Keanu Reeves

Aici povestea e mai tristă. Actorul a fost logodit și chiar urma să devină tătic, dar la un termen ridicat sarcina a fost pierdută, iar logodnica lui Keanu a murit la scurt timp. De-a lungul anilor acestuia i s-au atribuit câteva relații însă nu au fost confirmate. Acum starul se iubește cu Alexandra Grant.

Jared Leto

Încă un frumușel. Are 48 de ani, actor, interpret și burlac râvnit de mii de femei de pretutindeni. Ușa spre inima acestuia e deschisă!

Care dintre ei crezi că se va însura primul?

Foto: Pinterest

Distribuie articolul: