În 2021 poți să porți orice pe unghii: de la nuanțe pale, la manichiura cu print leopard în neon. Iată cele 7 tendințe care vor fi purtate de fashioniste în acest an.

Manichiuri în alb și negru

Stilul minimalist se potrivește perfect pentru persoanele care preferă modele simple, ușor de realizat acasă. Albul și negrul reprezintă cel mai bine acest stil și pot fi incluse foarte ușor în modele nail art minimaliste.

Oja maro

Nuanțele bogate de ciocolatiu arată excelent pe unghii și acum este momentul perfect să le încerci, dacă nu ai făcut-o deja. Le poți folosi pentru a colora numai vârfurile unghiilor, pentru o manichiură french reinventată, sau le poți aplica pe toată unghia pentru o manichiură cool, modernă.

Vârfuri verzi

Această versiune a manichiurii franțuzești este o adaptare a faimosului look clasic care este din nou foarte popular. Pregătește-ți unghiile aplicând un base coat, apoi folosește nuanțe de verde pentru a colora diferit vârfurile unghiilor.

Manichiura multi-print

Manichiurile care includ modele diferite pe fiecare unghie sunt un alt trend al acestui an. Păstrează paleta în aceeași familie de culori. Aplică un model diferit pe fiecare unghie, iar dacă nu te pricepi să realizezi printuri complexe pe unghii, poți folosi stickerele special concepute pentru unghii. Sunt ușor de utilizat și arată excelent.

Manichiuri cu modele geometrice

Dacă îți plac manichiurile îndrăznețe, atunci poți opta pentru modelele geometrice, care se numără de asemenea printre tendințele importante ale anului 2021.

Imprimeu leopard în tonuri neon

Imprimeul leopard nu pare să se demodeze vreodată. Însă în ceea ce privește trendurile acestui an, se fac remarcate modelele leopard în nuanțe neon. Vei avea nevoie de o pensulă specială pentru nail art și câteva nuanțe diferite de ojă în culori neon.

Manichiura confetti

Acest look inspirat de bucățelele colorate de confetti este ideal pentru petrecerile la care vei participa în 2021.

Sursa: eva.ro

Distribuie articolul: