Orice relație se bazează pe comunicare și încredere. Totuși infidelitatea poate apărea chiar și în relațiile în care totul pare perfect. Cel care înșală se va da gol. Un proverb românesc spune că  ulciorul nu poate merge de multe ori la apă. Comportamentul lui te va ajuta să înțelegi dacă te înșală sau nu. Sfatul nostru este să vorbești cu el și să îi comunici fricile pe care le ai. Însă sunt câteva semne care te vor ajuta să-ți dai seama dacă te înșală și cu ajutorul cărora vei putea să-l deconspiri.

Este foarte preocupat de felul în care arată

Cu cât trăim mai mult cu persoana iubită, cu atât ne simțim mai confortabil. Dorința de a arăta bine în fața partenerului nu mai este la fel de puternică ca în primele zile după ce l-am cunoscut.  Știm că acesta oricum ne va iubi.  Dacă observi că e mult mai atent la felul cum se îmbracă și cum arată, atunci e o mare șansă că vrea să impresioneze pe altcineva.

Comportamentul său se schimbă din ce în ce mai mult

Este fericit, este trist. Asta se întâmplă cu mulți dintre cei care înșală. Ei nu reușesc să mențină stabilitatea în ambele relații. Iar nervozitatea pe care o acumulează într-o relație se manifestă în cealaltă.

A devenit brusc foarte generos și extrem de grijuliu

Dacă un astfel de comportament nu-l caracterizează pe iubitul tău, atunci ar trebui să-ți faci griji.  Cadouri și flori, zeci de mesaje pe zi, cină romantică la restaurant. De ce toate acestea acum? Partenerul tău se simte vinovat  și încearcă să se revanșeze. Acest lucru se întâmplă la începutul aventurii. Dar, în timp, atenția pe care ți-o acordă va scădea.

Nu îți permite să îi folosești telefonul mobil

Nu sunt adepta uitatului în telefon și citirea conversațiilor partenerului. Însă știu cum să deblochez telefonul iubitului și mereu îl pot lua când al meu e descărcat. Dacă iubitul se ascunde de tine atunci când trimite un mesaj sau vorbește la telefon, atunci ai motive de îngrijorare. Evită însă să cauți dovezi. Știu că vei fi tentantă, dar cel mai bine e să vorbești cu acesta. Reacția lui îți va spune multe. Când o persoană nu are secrete, va lăsa telefonul deblocat lângă tine și nu se va teme că poți vedea mesajele.

Te critică, inclusiv în prezența altora

Nu-i permite iubitului tău să te critice în prezența altor persoane. Dacă face acest lucru, atunci încearcă să caute o justificare pentru fapta lui. Da, toți avem defecte, însă ne dorim ca partenerul să vorbească despre acestea când suntem în doi. Da, puteți glumi despre defectele pe care le aveți în fața prietenilor sau familiei doar în cazul în care nu vă supără acest fapt. Dar dacă te critică mereu atunci încearcă să se convingă că nu te mai place și tu nu-l meriți. Chiar dacă nu te înșală, cel mai bine e să stai departe de un astfel de om.

Anulează activitățile pe care le-ați planificat

Da, uneori apar chestii neprevăzute și nu putem ajunge la întâlnire. Dar dacă din ce în ce mai des găsește motive să nu te vadă, acest fapt ar trebui să te pună pe gânduri.

Manifestă din ce în ce mai puțin dorința de a te îmbrățișa, de a te săruta

Simți că e mai rece? Nu mai vrea să te îmbrățișeze și nu mai faceți sex atât de de des? Acest comportament poate avea mai multe motive: stresul, probleme de sănătate etc.  Totuși poate fi și un semn că te înșală. Nu te grăbi însă să tragi o concluzie. Observă comportamentul lui și pune-i întrebări care să te ajute să afli adevărul.

 

Distribuie articolul: