Călătoriile cu YARDSALE în jurul lumii continuă! Următoarea stație – Cuba! Zăpușeala din torida Havana poposește la Chișinău pe 21 iulie pe aleile pline de umbră ale studioului Moldova Film (Chișinău, șos. Hâncești,61). Fiesta începe odată cu siesta, la orele 12:00. Iată câteva motive care te fac să nu ratezi meniul zilei:

Delicii… ca de obicei

Înghețată și salate de fructe; Clătite și cup-cakes; Sandwich-uri cubaneze și și coctail Cuba Libre; Pastrame și bere LumenCraft; Vestitul frigărui de la unchiul Mino; Bere englezească de la Pinta Perfecta!

Lista continuă cu: Burrito, hot dog-uri, hamburgeri și cartofi pai; Limoncello, sangria, mojito! „Nu am găsit vestitele trabucuri cubaneze în orășelul nostru, dar ți-am pregătit un loc special pentru fumat narghilea cu arome dulci ce te duc cu gândul spre Insula Libertății. În caz că nu sunteți amator de arome cubaneze, vom avea vin moldovenesc și sarmale delicioase de la Doamna Margareta”, ne confirmă organizatorii.

Mambo… a la Telecentru!

Mijlocul de vară este foarte torid pe Insula Libertății, dar asta nu le încurcă pe fetele cubaneze să danseze mambo pe plajele din Copacabana. DJ-ii au pregătit set-uri cu muzică incendiară care-i va sălta în dansuri chiar și pe cei mai timizi. Organizatorii planifică și un potențial concurs al tricourilor ude, pentru că la eveniment va fi un aqua-zone, unde se vor putea răcori după țopăială și tropăială.

Părinții și picii – privilegiați

„Pentru copii am pregătit scrâncioburi, hamacuri, jocuri, ateliere de confecționare a mărgelelor și multe pistoale cu apă și arcuri adevărate. Mamele vor putea să se învețe să lege turbane „estilo cubano”, unde nodul reprezentă o floare tropicală și să facă poze în aceste turbane pe o plajă improvizată”, ne-a spus Eugenia Boldescu, organizatoare.

Poze de acolo

„Omul nostru din Havana, Victor Buzu, a hoinărit în lung și-n lat pe plajele din Copacabana, sa întrecut la băut rom cu localnicii și a pregătit o expoziție de fotografii, care va fi expusă pe 21 iulie”, mai spun cei de la Yard Sale.

Reciclarea și alte nimicuri vitale

Această ediție de YARDSALE va găzdui Eco-cortul „Hai Moldova”, unde veți putea afla toate secretele unei conviețuiri armonioase cu mediul ambiant și se va discuta despre separarea deșeurilor, reciclare și economia resurselor naturale. Lucrurile care par complicate, cu ajutorul „Hai Moldova”, vor deveni mai simple și pe înțelesul tuturor.

Facem bine și altora

„Continuăm acțiunile noastre filantropice! Armata Salvării va colecta haine vechi, iar magazinul de caritate Shop Mesto va expune haine noi. Vom colecta donații pentru câinii și pisicile orașului nostru, pentru că întotdeauna a fost plăcut să faci lucruri bune”, mai menționează organizatorii târgului.

BONUS

„Deci, Duminică, 21 iulie, Moldova Film, șos. Hâncești,61! Ne imaginăm că suntem bătrânul Hamingway, lăsăm 50 de lei la intrare, și începem să sărbătorim pe adevăratelea! Apropo, pentru cei îmbrăcați în costume de baie, avem intrare liberă! Bienvenidos a Cuba”, a mai spus Eugenia Boldescu.

Link eveniment AICI

 

Distribuie articolul: