Experții în relații au transformat comicii să schimbe conversații întregi în viziunea lor despre viața căsătorită și cât de restricționată poate fi. Se pare că există un consens prin acordul majorității părților. Ei bine, eu însumi tind să nu fiu de acord. Căsătoria presupune o mulțime de muncă obositoare, dar adesea este și plină de satisfacții.

  1. Genitalele nu contează Oh, sigur că au contat când erați niște îndrăgostiți care se strecurau pentru o escapadă rapidă în baie, dar 5 ani și două profesii mai târziu, sexul nu mai este concentrat doar pe organele genitale. Începi să te concentrezi pe detalii minore. Urmarind o umflătură la ceafă, obrazul ușor întepător după bărbierit, cicatricea albă rotundă de pe genunchi contează mai mult decât anexele obișnuite. Și este cu atât mai romantic, pentru că știi că este destinat să fie o aventură pentru totdeauna, pe măsură ce voi doi continuați să evoluați.
  2. Orgasmele contează mult mai puțin Toate orgasmele sunt egale, dar ești în pat de un deceniu și realizezi că orgasmele tale nu mai sunt bazate pe aspectul fizic. Conexiunile psihologice, sexuale pe care le faci cu ochii lor când intră în cameră, felul în care poți pur și simplu să închizi palpitațiile pentru noapte și să stai lângă ei confortabil într-o lipsă de rațiune de moment? Asta valorează mai mult decât vor fi vreodată orgasmele.
  3. Deveniți conștienți de corpul celuilalt În primul an, probabil că poți pretinde că corpul tău nu scoate sunete sau dezordine. Dar partenerul tău cunoaște în cele din urmă toate complexitățile interacțiunilor tale cu lumea. Așadar, acea cantitate ușoară de transpirație în care intră după sex, așa cum râzi. La naiba, felul în care încerci să-ți scuturi părul pentru a-l pune la loc, totul devine parte din viața de zi cu zi. Asta înseamnă că poți să râzi din nou de pisicii celuilalt și să fiți ca niște copii pentru timpul în care ai tăi, dacă îi ai, sunt adormiți.
  4. Noile poziții sunt amuzante La zece ani de la rodeo, cowgirl-ul invers pare mai degrabă science fiction decât viața reală. În timp ce cuplurile căsătorite încearcă lucruri noi, ele au și libertatea supremă de a face o glumă între ei atunci când eșuează. Limitele corporale nu par a fi obstacole, ci adăugiri. În timp ce pentru mulți acest lucru înseamnă pierderea îndoialii, este compensat de umorul pe care doar oamenii căsătoriți îl înțeleg.
    1. Te culci mai mult Potrivit unui sondaj realizat de Newsweek acum câțiva ani, persoanele căsătorite sunt întinse de 6,9 ​​ori mai mult decât cele necăsătorite. În timp ce statisticile variază enorm, se pare că sexul căsătorit aprobat al domnului este mult mai aproape de păcatul pe care ți l-ai imaginat.
    2. A te furișa devine norma Puneți copiii în pat, închideți ușor ușa, în speranța că nu se vor trezi și apoi aveți o sesiune liniștită între voi doi. A te furișa, ceea ce ai făcut ca tineri îndrăgostiți când părinții tăi erau în casă, devine o propunere mai riscantă în căsnicie, deoarece sperii să nu îi rănești pe cei mici care s-ar putea trezi curând.
    3. Ocaziile speciale devin mai rare Partenerul tău poate fi de acord să poarte piele, dar se întâmplă o dată pe an când copiii tăi merg la tabăra anuală. În loc să-l cataloghezi drept eliberator, unii tind să spună că este cel mai rău lucru care li se întâmplă oamenilor, din cauza modului în care îi limitează. Dar căsnicia nu este deloc crudă. Poate fi destul de distractivă dacă știi să joci corect.

Unii experți auto-proclamați în căsnicie v-ar face să credeți că o căsnicie este un joc în care ambii indivizi îl pierd. Dar, în timp ce unele ajustări ar putea fi necesare uneori, nimic nu poate înlocui sentimentul că cineva îți are spatele 24/7. Și în timp ce sexul cu aceeași persoană din nou și din nou pentru mulți ani de acum înainte ar putea părea o perspectivă tristă pentru unii, imaginați-vă că vă veți renunța la toate nesiguranțele împreună cu ultima bucată de lenjerie. Pentru că atunci când cineva știe exact ce locuri să tachineze și cum, tangoul deasupra lenjeriei de pat se va îmbunătăți doar cu timpul.

Distribuie articolul: