Oamenii pot fi înspăimântați nu doar cu povești horror, ci și cu monumente arhitecturale care creează impresia prezenței unor spirite. Am adunat câteva fotografii din diferite locații, care vor provoca pe alocuri disconfort, pe alocuri chiar frică. Cât de înfricoșător și nesigur ar arăta totul dintr-o parte, asta cu siguranță vă va provoca cea mai mare dorință de a vedea totul în realitate. 

Atlantic Road

Este o autostradă din Norvegia, care unește două insule. Este vorba de Averyoy și Frey, iar autostrada trece direct peste Oceanul Atlantic.

Turnul antiaerian Luftwaffe (Viena, Austria)

Această structură sumbră a fost folosită în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Artileria a fost plasată în interiorul acestui turn pentru a apăra orașe importante din punct de vedere strategic. Mai multe astfel de turnuri, numite flakturm, încă pot fi găsite în Germania și Austria.

 

Memorialul Crazy Horse (Dakota de Sud, SUA)

Memorialul este dedicat șefului indian al tribului Oglala Crazy Horse. Chipul liderului, sculptat în stâncă, este cu 10 metri mai mare decât basorelieful președinților de pe Muntele Rushmore

Mina de diamante din orașul Mirny, Rusia

Adâncimea minei este de 525 metri, iar diametrul pâlniei este de 1200 metri! Munca pe acest teren este în prezent suspendată

Podul de aur (Vietnam)

„Hristos din prăpastie”

„Hristos din prăpastie” este o statuie subacvatică de 3 metri din Malta. Aceasta este situată la o adâncime de 10 metri

Kjeragbolten

O piatră blocată între altele două, mai mari, exact deasupra prăpastiei uriașe. Locația este Lysefjord, Norvegia.

Sursă: twizz.ru