Știai că sexul oral are o mulțime de beneficii pentru sănătatea ta? Îți satisfaci iubitul și în același timp îți ajuți organismul.  S-a demonstrat că sexul oral are mai multe beneficii pentru sănătate. De exemplu, știai că sperma ar putea ajuta femeile să lupte împotriva depresiei și chiar să ajute pielea? Așa că nu te rușina și profită de beneficiile felației cu finalizare.

1. Te ajută să dormi mai bine

Sperma conține melatonină, o substanță chimică care induce somnul și relaxarea. Chiar și fără a avea un raport sexual, aceasta va intra în fluxul sanguin și te va ajuta să ațipești mai bine decât de obicei.

2. Anti-îmbătrânire

Sperma are o substanță chimică numită spermidină, care face ca procesul de îmbătrânire să fie mai lent. Nu-l aplicați pe față, ci doar consumați-l. Cercetările spun că te va ajuta într-un mod mult mai bun decât orice altă cremă anti-îmbătrânire.

3. Risc mai mic de cancer la sân

După vârsta de 40 de ani, majoritatea femeilor sunt predispuse la riscuri de cancer de sân. Un studiu susține că femeile care fac sex oral de cel puțin două ori într-o săptămână au șanse mai mici de cancer la sân decât celelalte. Sperma conține substanțe chimice care împiedică dezvoltarea acestui tip de cancer.

4. Îmbunătățește memoria

Pentru cei care suferă de pierderi constante de memorie, sexul oral e soluția sănătoasă. Sperma are nutrienți care ajută la îmbunătățirea memoriei.

5. Ameliorarea durerii

Sperma conține oxitocină și endorfine care acționează ca analgezice. Așadar, data viitoare când te confrunți cu dureri de spate, dureri de cap sau orice fel de dureri, fă-i o felație iubitului tău pentru ca ambii să vă simți mai bine.

6. Consumi multe vitamine utile pentru corpul tău

Sperma conține zinc, potasiu, magneziu, calciu, fructoză și o varietate de aminoacizi. Toate acestea sunt substanțe nutritive de care corpul tău are nevoie.

7. Este benefic pentru limba, maxilarul și gâtul tău

Știați că o limbă și/sau un gât leneș pot duce la sforăit? Nu numai asta, dar o limbă slabă poate afecta și înghițirea, ceea ce poate avea un impact asupra digestiei. Atunci când nu îți exersezi maxilarul, nu numai că îți cresc șansele de a te confrunta cu dureri de maxilar, de gât și chiar de cap, dar te poate face să pari mai bătrân decât arăți de fapt.

Da, există exerciții pentru limbă și exerciții pentru maxilar  pe care le poți face pentru a menține ambele părți ale corpului în formă. Însă felația necesită cu siguranță ca limba și maxilarele să intre în acțiune și te vor ajuta să faci exerciții în timp ce-ți satisfaci partenerul.

Surse:

1. Doctor NDTV

2. CafeMom

Distribuie articolul: