Nu este un secret faptul că femeile au câteva puncte de plăcere foarte specifice pe corpul lor. Cu toate acestea, s-ar putea să rămâi surprinsă să știi ca corpul masculin are și el anumite zone erogene sau pete de declanșare, care – atunci când sunt stimulate – vor aduce orgasme mai puternice și viața ta sexuală va fi mai bună ca niciodată

Orgasmul este eliberarea tensiunii sexuale, iar tensiunea se creează prin atingerea și presiunea care cresc și variază treptat asupra punctelor sale de pasiune”, spune Claire Cavanah, cofondatoare a Babeland, un lanț național de magazine de sex deținute de femei și coautoare al Moregasm: Ghidul lui Babeland pentru sexul minunat și jucăriile sexuale 101. “Linsul și mușcăturile, apoi adăugarea senzațiilor de căldură sau frig prin suptul unui cub de gheață sau consumul de ceai fierbinte îl vor face să înnebunească. Pentru a afla unde să-l atingi pentru a-și strânge degetele de la picioare, citește în continuare.

Zona erogenă # 1: Punctul F.

Cum se găsește: frenul este locul în care glandul se întâlnește cu arborele de pe partea inferioară a penisului, chiar sub cap, iar concentrația terminațiilor nervoase aici este uneori comparată cu echivalentul feminin al clitorisului.

Fă-l să devină sălbatic: “Când îi faci sex oral, lasă-ți limba să alunece în acea zonă”, spune Cavanah. “Cu mâinile, mângâie-l cu degetul mare în timp ce îți miști degetele în jurul axului.” Pentru a-și construi excitarea treptat, mergi înainte și înapoi între stimularea punctului F și baza mai puțin sensibilă a penisului.

Zona erogenă # 2: Tălpile picioarelor sale.

Cum se găsesc: “Bărbații au o concentrație relativ mai mare de terminații nervoase în tălpile picioarelor decât femeile”, spune Mark Michaels, coautor al Partners in Passion: A Guide to Great Sex, Emotional Intimacy and Long-Term Love. “Există un punct de presopunctură la aproximativ o treime din coborârea de la al treilea deget de la picior.” Apăsând asupra acestui punct, poreclit “izvorul care clocotește”, poate crește fluxul de sânge în tot corpul, făcându-l să fie excitat.

Fă-l să devină sălbatic: Începe-ți preludiul oferindu-i un masaj la picioare: pregătește un prosop cald și apoi așază-i picioarele pe o pernă moale. Folosește prosopul cald pentru a-i șterge picioarele și a le încălzi, apoi concentrează-te pe această zonă erogenă, luând degetul mare și frecându-l ușor în jurul acestui loc ca o tranziție către un tip de masaj mai erotic.

Zona erogenă # 3: Punctul P.

Cum se găsește: glanda prostatică masculină, care se află la aproximativ trei sferturi de deget în interiorul anusului și se simte ca o nucă spre baza penisului sau, este un focar de terminații nervoase. “Este similar cu punctul G feminin și masarea ușoară a acestei zone îi poate oferi un orgasm puternic”, spune Michaels.

Zona erogenă # 4: Degetul mare.

Ce trebuie să faci: mulți tipi sunt puternic condiționați să se concentreze exclusiv pe organele genitale. “Dacă îi extinzi capacitatea de a avea experiențe erotice pe tot corpul sau, Îi poți deschide o altă lume cu posibilități”, spune Michaels. Degetul mare este de fapt un loc sexy pentru mulți tipi. ,,A suge degetul mare al unui bărbat seamănă cu suptul de altceva și îl poate ajuta să-și conecteze mintea și corpul în timpul actului de iubire. Începeți preludiul privindu-l în ochi în timp ce îi săruți mâinile, apoi sugeți degetul mare ca o promisiune pentru ceea ce va urma”, sugerează Michaels.

Zona erogena # 5: Mameloane
Ce trebuie să faci: ,,Dacă ești cu un bărbat căruia îi place acest lucru, începe să îl mângâi în jurul areolei și să modifi ușor mamelonul cu degetele”, spune Cavanah. “Linge în jurul lui și suge-l, crescând presiunea și mușcându-l  ușor”. De asemenea, ea sugerează să încerci o pereche de cleme pentru mamelon atunci când el este cu adevarat pornit. Acesta va menține fluxul de sânge în zona, crescând sensibilitatea șimenținându-i atenția.

Zona erogena # 6: Sacrum
Cum se găsește: Sacrul este osul triunghiular situat la baza coloanei vertebrale între șolduri. Există nervi în sacrum care sunt legați de organele genitale, astfel încât stimularea acestor nervi poate trimite senzații către părțile sale bărbătești. De fapt, unele studii arată că stimularea electrică a acestor nervi poate declanșa orgasmul.

Fă-l să devină sălbatic: pune-l pe bărbatul tău săse întindă pe burtă și să-i faci un masaj cu mișcări ușoare, de tip karate, de-a lungul sacrului. ,,Făcând acest lucru nu numai că stimulează acești nervi, ci și declanșează sistemul nervos parasimpatic, care este esențial pentru relaxare, eliberare și orgasm”, spune Michaels.

 

 

 

Distribuie articolul: