Așteptăm cu nerăbdare petrecerea de Revelion. Ne dorim ca în ultima zi de an să ne distrăm și să dăm tonul pentru noul an. Astfel, petrecerea de Revelion trebuie să fie una superbă. Fie că este vorba de o cină formală sau de o petrecere cu prietenii, avem cele mai bune sfaturi pentru a organiza o seară memorabilă și, cel mai important, din confortul propriei tale case.

Creează o atmosferă strălucitoare

Vei începe noul an în propria ta casă, așa că fă-o să strălucească. Nu uita să adaugi decorațiuni speciale de Revelion. Stabilește din timp în ce cameră veți lua cina și veți dansa, juca etc.  Asigură-te că ai un spațiu special pentru ca invitații să-și lase hainele.

Alege tema petrecerii

Sursa foto: BestProducts

Vrei o petrecere originală, pe care invitații tăi să o țină minte. În funcție de preferințele oaspeților, poți să alegi o temă sau un cod vestimentar. De exemplu, puteți ruga invitații să vină îmbrăcați în culoarea lor preferată sau să poarte ceva foarte strălucitor. Dacă vă plac același lucruri, atunci poți crea o petrecere tematică. De exemplu, dacă sunteți fani Harry Potter, fiecare invitat va trebuie să aibă un accesoriu de vrăjitor.  Nu uita, cea mai puternică magie e dragostea.

O mulțime de activități

Sursa foto: The Teal Mango

Nu pune accentul doar pe mâncare. De Revelion, distrează-te împreună cu invitații. Rupe monotonia petrecerii prin planificarea câtorva activități distractive. În funcție de numărul de invitați, poți alege diferite jocuri de societate. Poți organiza un concurs de karaoke sau unul de dans. Pe Internet, poți găsi o mulțime de activități pentru petreceri și le poți alege pe cele care îi vor distra pe invitații tăi.

Fii festivă

Gazda e sufletul petrecerii. Nu te teme să te îmbraci extravagant, chiar să porți o perucă sau ochelari cu anul 2023. Poți ruga invitații să poarte și ei accesorii de Revelion sau să le oferi tu fiecăruia. Articolele de petrecere de Anul Nou sunt extrem de ușor de găsit și de comandat online, iar fotografiile vor fi memorabile.

Bucate alese

Renunță la bucatele banale și gătește ceva original, care să-i uimească pe invitați.  Poți avea mai puține feluri de mâncare, însă, acestea să fie diferite. Caută rețete inedite și vei avea o masă de sărbătoare unică. Desigur că poți avea câteva bucate tradiționale. Însă, ar fi potrivit să guști ceva ce nu ai mai mâncat vreodată anume de petrecerea de Revelion. Anul trecut, în seara de Revelion, am curățit și gătit pentru prima dată creveți și chiar au fost gustoși. Poate îți doreai demult să faci o salată cu fructe de mare sau să mănânci carne cu ananas. Nu uita însă să ții cont și de gusturile invitaților. Află ce le place și îndeplinește-le dorința. De asemenea, fructele sunt de nelipsit pe masa de Revelion.

Confortul invitaților

Invitații tăi trebuie să se simtă bine în casa ta. Trebuie să ții cont de toate detaliile. Asigură-te ca la baie sunt prosoape și săpun lichid și hârtie igienică. Știu, pare banal. Dar, din cauza că ești preocupată de aranjarea mesei, poți uita asemenea lucruri. Nu te rușina să îi întrebi pe invitați ce ar dori să faceți la petrecerea de Revelion și ce muzică ar dori să asculte. Petrece mai mult timp cu ei, nu la bucătărie. Ești gazda petrecerii, nu Cenușăreasa.  Atunci când sosesc, arată-le unde este baia și bucătăria. Fii atentă dacă fiecare invitat are tacâmuri și pune sticlele de apă, suc, lângă masă.

Distribuie articolul: