Depozitarea alimentelor în frigider păstrează articolele proaspete și prelungește perioada de valabilitate, nu? Păi, uite că același lucru este relevant și când vorbim de unele produse de îngrijire a pielii.

Depozitarea produselor de îngrijire a pielii în frigider aduce câteva beneficii, de care pielea ta cu siguranță se va bucura. În primul rând, au un efect de calmare. Aplicarea produselor reci pe piele, mai ales când vă confruntați cu dureri sau iritații, poate calma pielea.

Totodată, produsele de îngrijire reci ajută la îmbunătățirea circulației, minimizarea umflăturilor și micșorarea porilor.

Foto: gabrielafaur.com

Iată produsele de skincare pe care experții le recomandă să fie păstrate la rece:

Produsele pentru ochi pe bază de gel

Foto: dreamstime.com

Nimic nu se compară cu acea senzație dimineața, când aplicați ceva rece sub ochi, pentru a reduce din inflamație și cearcănele de peste noapte. Dacă obișnuiești să folosești plasturi cu gel pentru zona ochilor, păstrează-le în frigider și bucură-te a doua zi de efectul lor calmant.

Role faciale

Rolele faciale reci fac ca sângele să circule, ceea ce ajută la energizarea pielii și la minimizarea umflăturilor. Rolele păstrate în frigider ajută, de asemenea, la ușurarea tensiunii musculare și la calmarea migrenelor.

Tratamentele pentru acnee

Dacă te confrunți cu coșuri dureroase, poți păstra tratamentul pentru acnee în frigider și mai apoi, să aplici produsul rece pe zona problematică. De exemplu, o mască pentru acnee funcționează de minune după ce a stat câteva ore la frigider.

Loțiuni anti mâncărime

În cazul pielii uscate, iritate și plină de mâncărimi, aplică o loțiune anti-prurit păstrată la frigider.

Spray pentru față/apă termală

Indiferent dacă le folosești în timpul zilei sau seara, păstrează spray-ul (mist) de față sau apa termală la frigider pentru o senzație de răcire și calmare a pielii.

Protecția solară

Asigură-te că păstrezi protecția solară în frigider pentru a potența efectul acesteia, pe tot parcursul verii. Și dacă te arzi puțin, protecția solară rece îți va calma pielea, cu siguranță.

Sursa: peroz.ro

Distribuie articolul: