Indiferent că este vorba de o relație amoroasă, de prietenie sau profesională, există pur și simplu zodii extrem de compatibile, ale căror relații sunt pline de reușite și lucrurile merg strună. Fie că extremele se atrag pentru a se completa, fie că unii admiră teribil de mult o calitate a lor la altcineva și tind să își dubleze acea calitate printr-o asociere remarcabilă, cert este că motive clare sau mai puțin evidente duc la unele combinații de nezdruncinat.

Dacă ești într-una din perechile de mai jos cu zodia ta, bucură-te și consolidează acea relație. Dacă ești în situația de a te apropia de cineva, nu strică să ții cont de aceste compatibilități astrale.

1: Balanța + Scorpion

Balanțele și Scorpionii sunt prieteni extraordinar de buni și excelenți parteneri pentru că ambele semne sunt foarte intense în mod secret. Balanțele vor să fie dorite, Scorpionii sunt obsedați de oamenii din viața lor. Balanței îi place să preia rolul de consilier iar Scorpionul găsește mult confort în acest fapt. Împreună crează acea frumoază simbioză care împlinește nevoile amândurora.

La început nu prea pare că o Balanță sau un Scorpion se vor înțelege de minune și poate că la suprafață există o oarecare ezitare, întrucât interesele lor și personalitățile lor sunt așa de diferite ! Dar când aceștia doi petrec timp mai semnificativ împreună, descoperă că între ei există și se întărește o legătură care este cu adevărat greu de descris, așa cum niciunul în parte nu simte cu adevărat cu nimeni altcineva.

2: Pești + Rac

Cunoscute ca fiind de departe cele mai emoționale și intuitive semne ale zodiacului, un Pești și un Rac se înțeleg unul pe celălalt așa cum nimeni nu o poate face cu niciunul dintre ei. Împreună ei se pierd intenționat în lumea lor ciudată și abstractă și îți găsesc un sens al fericirii uneori doar pentru că se simt înțeleși și acceptați așa cum sunt. Din acest motiv, atracția dintre ei este imediat de necontestat.

Peștii și Racii sunt uimitori împreună datorită adâncimilor fiecăruia în parte. Racul este cel ce simte mai mult și este un pic mai cu picioarele pe pământ, în timp ce Peștele este mai creativ și intuitiv. Ei își înțeleg unul celuilalt sensibilitățile și tind să aibă multe interese reciproce pe care și le susțin cu devotament.

 3 : Săgetător + Berbec

Atunci când un Săgetător și un Berbec sunt împreună, aventură este inevitabilă. Acestor două semne le place să joace ping pong cu gândurile de la unul la altul, să planifice călătorii și să discute cu orele fiecare aspect ciudat despre Universul în care trăiesc, despre care află sau ce îi intrigă. Aceștia doi sunt suflete pereche intelectual vorbind și găsesc unul în celălalt o persoană pe care o și respectă și în același timp se și distrează excelent cu ea.

Săgetătorul și Berbecul sunt cunoscuți fiecare în parte ca fiind mari gânditori pe cont propriu. Ei sunt fiecare independenți și cu voința foarte puternică. Dar foarte interesant este că ei admiră fiecare această calitate la altcineva și în loc să se dea cap în cap, ei chiar crează acest tip de simbioză puternică în care își împart în mod egal puterea. Dacă nu sunt implicați într-o relație amoroasă, cu siguranță că vor fi foarte buni prieteni.

4 : Gemeni + Vărsător

Un Geamăn și un Vărsător își echilibrează uluitor de bine extremele unul celuilalt. În timp ce Gemenii sunt indeciși și împrăștiați colo colo, Vărsătorii sunt determinați și cu o viziune foarte clară și focusată. Ei chiar au nevoie cu adevărat unul de celălalt ca să își poată împlini dezideratele și dorințele : Geamănul îl luminează pe Vărsător și Vărsătorul îi dă Geamănului direcție.

Acest parteneriat funcționează impecabil pentru că sub aspectul de suprafață, ei au scopuri similare. La urma urmei, un Vărsător dorește doar să trăiască o viață echilibrată de calitate iar un Geamăn vrea același lucru – deși ei sunt fiecare la poluri opuse despre cum încearcă să realizeze asta. Însă după ce își dau seama că au nevoie unul de celălalt ca să se sprijine, susțină și completeze, ceea ce creează împreună este de nezdruncinat.

 5: Fecioara + Taur

O Fecioară și un Taur sunt o pereche și o combinație creată parcă din Rai și trimisă direct pe Pământ. Ambii sunt semne de pământ și își echilibrează unul celuilalt dorințele idealiste. Ei sunt prieteni uimitori împreună și parteneri de afaceri redutabili iar în iubire, ei nu se simt cu adevărat înțeleși de alții așa cum se simt unul cu celălalt.

O Fecioară va fi inspirată de abordarea foarte încrezătoare asupra vieții a Taurului și de gustul său rafinat unic pentru tot ce înseamnă calitate și plăcere prin cele cinci simțuri. Ei vor înflori și străluci cu adevărat fiind fiecare în compania cuiva pe care îl admira așa de mult. Taurul va fi ținut cu picioarele pe pământ de o Fecioară care îl va ajuta să aibă clipe excelente în timp ce rămâne cu mintea clară și focusată despre ce contează cu adevărat în viață – cum se simte, nu doar cum arată.

 6: Rac + Balanța

Racii și Balanțele sunt suflete pereche adevărate. În timp ce Racul este emoțional, Balanța este cerebrală. În timp ce Balanța are mereu nevoi, Racul este mereu teribil de bucuros să dea toată iubirea și afecțiunea după care și el tânjește și face asta inclusiv în prietenii. Aceștia doi sunt în mod natural cei mai buni prieteni pe viață și au un mod extrem de ușor și relaxat pentru viața trăită împreună. Adevărul este că ambii sunt creaturi foarte adânc emoționale care își găsesc confortul în alții care îi înțeleg. Amândoi sunt mereu dispuși să găsească moduri similare de a trăi mai bine și de a prospera mai mult. Împreună sunt cu adevărat de neoprit.

În relațiile de iubire, aceste două semne în general se căsătoresc rapid. Un Rac tânjește să se așeze la casa lui și în același timp dorește în secret senzația că viața lui “i-a fost luată” de sub controlul său din cauza partenerului, asta ca să își împlinească menirea de a trăi pentru altcineva. O Balanță îi va da exact ceea ce își dorește. Ca atare, aceștia doi nu pierd timpul ca să și oficializeze neapărat relația și își încep viața fericită împreună, satisfăcuți că sunt unul pentru celălalt răspunsul la visul devenit realitate.

Sursa: sfatulpărinților.ro

Citește și: Luna noiembrie este despre ei! Trei zodii norocoase

Distribuie articolul: