Călătoriile ne învață lucruri, nu doar despre lume, ci și despre diferitele sale culturi, dar și despre noi înșine. Multe sunt felurile în care te pot schimba călătoriile, iar dacă te încumeți și o pornești în lumea largă, așteaptă-te să descoperi laturi ale tale despre care nici nu bănuiai. Luna ianuarie este potrivită pentru a descoperi noi lumi. 

Există ceva magic în orașele mari în perioada sărbătorilor de iarnă. Luminile întinse pe străzile largi, vitrinele magazinelor îmbrăcate în haine colorate și peste tot găsim brazi de Crăciun. O atmosferă într-adevăr magică.  

Iată cele mai bune locuri din întreaga lume pe care să le vizitezi în luna ianuarie:

Londra, Regatul Unit

În luna ianuarie în Londra vei găsi peste tot lumini, decorațiuni, piețe și zone de patinaj. În acest oraș încântător vei găsi o mulțime de locuri de cazare, vizitatorii nu vor duce lipsă de opțiuni. Îmbrăca-te bine și bucură-te de sezonul sărbătorilor în Londra.

Miami și Fort Lauderdale, Florida

Dacă în ianuarie vrei să te relaxezi pe un scaun lângă piscină pe vreme caldă, atunci ia în considerare această destinație mereu interesantă din sudul Floridei. Poți intra în spiritul sărbătorilor cu „Parada cu bărci” sau cu clasicul „Spărgătorul de nuci”. Chiar dacă vei găsi mult soare și mai puține haine pe oameni, multe evenimente se vor petrece cu dedicație pentru sărbătorile de iarnă. Ce poate fi mai perfect?

New York

Luminițele festive, patinoarele, vitrinele magazinelor decorate rafinat și evenimentele speciale fac din New York un oraș perfect pentru a intra în spiritul sărbătorilor. Indiferent dacă îți place să patinezi sau pur și simplu să fii spectator, cu siguranță vei adora patinoarul de la „Rockefeller Plaza”, cu bradul de Crăciun încărcat cu lumină deasupra capului. Localnicii și vizitatorii se mai plimbă pe „Fifth Avenue” pentru a admira vitrinele extravagante din magazine precum „Bergdorf Goodman” și „Saks Fifth Avenue”. 

Washington DC

Pe această vreme, cu îmbrăcăminte caldă și încălțăminte confortabilă pentru plimbare, este minunat să fii în Washington. Muzeele și cafenelele liniștite te vor aștepta să te încălzești înainte de a te aventura și de a te bucura de piețele din cartier și de luminile strălucitoare. Piața mare din centrul orașului oferă muzică de sezon, cadouri, cafea caldă și gustări delicioase. Pomul național de Crăciun de la Elipsa Casei Albe și bradul de Crăciun al Capitoliului SUA sunt întotdeauna spectaculoase. Hotelurile din Washington combină istoria și confortul și cu siguranță vei avea multe opțiuni disponibile pentru cazare.

Arlington, Texas

Arlington este o destinație grozavă pentru luna ianuarie. Pentru că orașul intră în spiritul sărbătorilor, vei avea parte de atracții sezoniere, divertisment, spectacole de lumini și un brad de Crăciun uimitor. Vei vedea aproape trei milioane de lumini, un patinoar și un brad masiv de Crăciun. Orașul își continuă tradiția cu case creativ decorate. Arlington se află la aproximativ zece minute de la Aeroportul Internațional Dallas/Fort Worth.

Chicago

Vremea de iarnă, luminile sclipitoare, patinoarele și piața de Crăciun se adaugă la atractivitatea orașului Chicago. Festivalul anual „Magnificent Mile Lights” te va cuceri cu surprizele lui de sărbători, vei gusta covrigeii lor tradiționali, vinul picant condimentat, vei avea posibilitatea să cumperi produse din întreaga lume și nu doar acestea. Lista este lungă, pentru că orașul e unul foarte mare.

Tu ce oraș ai mai adăuga în listă?

Distribuie articolul: