Când vorbim despre ținute șic pentru plajă, opțiunile sunt nenumărate, în funcție de ocaziile care se ivesc. Ceea ce porți cu prietenii pe plajă, în vacanță, este total diferit de ceea ce trebuie să porți tot la plajă, dar la un eveniment business. Identificarea contextului este esențială, iar după ce acesta a fost stabilit este vremea să te decizi pentru ce stil optezi. Vrei să arăți romantic, boho, sexy? Vrei să porți rochii și sarafane, pentru a fi foarte feminină, ori poate jeanși și top-uri lejere, pentru un stil casual. Ceea ce vei alege va vorbi despre persoană ta, făcând o impresie definitorie asupra celorlalți.

Un ultim pas în crearea outfit-urilor pentru plajă îl reprezintă alegerea corectă a pieselor vestimentare și îmbinarea lor armonioasă din punct de vedere stilistic. În continuarea acestui articol poți vizualiza 5 propuneri de outfit-uri pe care le poți purta în vacanță, la plajă.

Culoare

Plajă este locul perfect unde poți purta cât de multă culoare îți dorești. Nu e nevoie să fii un curcubeu din cap până în picioare, dar poți opta pentru o rochie într-o singură culoare, degrade sau albă și cu un strop de culoare. Încearcă de asemenea, o pălărie sau bijuterii statement pentru a creă un punct de interes în ținută ta. Această ținută poate fi purtată și la o nuntă pe plajă, doar dacă evenimentul nu impune un dress code.

38

Rochia lungă

Plimbările lejere pe plajă, la apus, sunt romantice și magice, mai ales dacă le faci alături de persoană iubită. Pentru a fi în ton cu aceste clipe, alege o rochie lungă, vaporoasă, care să îți alungească siluetă și să îți ofere acel aer de sirenă a mării.

39

Jeanși

Optează pentru o pereche de blugi scurți pentru momentele în care te plimbi cu bicicletă pe plajă sau vizitezi orașul de vacanță în care te afli. Sunt confortabili și răcoroși. Alături de un tricou sau o bluză cu umerii goi creează un outfit ce poate fi purtat în orice moment al zilei.

40

Printuri

Printurile, în special cele florale, pot fi purtate de oricine și sunt ușor de asortat. Optează pentru o rochie lungă ori o bluză cu printuri și o pereche de jeanși și ai creat astfel un outfit de vară, potrivit și pentru festivalurile de muzică de pe plajă.

41

Bikini

Pentru o zi petrecută pe nisip și în apa, un costum bikini este ideal. Poți alege unul în stil boho, simplu sau cu printuri. Adaugă câteva accesorii statement, o pălărie și look-ul tău este complet. Îți poți transformă ținută într-una potrivită pentru o plimbare pe plajă purtând o eșarfa supradimensionata în jurul taliei.

42

Tu ce vei purta vară această la plajă? Lasă-te inspirată de propunerile nostre de ținute pe mydressing.ro și alege-l pe cel în care te simți cel mai confortabil și care se potrivește activității la care iei parte.

Distribuie articolul: