Potrivit institutului culorilor „Pantone, culoarea anului 2020 a fost desemnată „albastru clasic” , acea „nuanță de albastru atemporală și neschimbătoare”. Totuși, există culori-surori, care deja au câștigat popularitate nu doar în rândurile designerilor celebri ci și a fashionistelor street style.

Toate nuanțele de oranj

Cea mai populară culoare pentru primăvară și vară, potrivit prognozelor de modă, va fi oranj. Despre acest lucru au vorbit atât experții de la Pantone Color Institute, cât și designerii, care au optat pentru aceste nuanțe în colecțiile prezentate la Fashion Week. Așadar, începeți să încadrați în ținutele voastre, cu încredere, nuanțele de la portocaliu strălucitor la coral pal și sofisticat.

Total denim

O cămașă sau jachetă din denim, asortată la blugi de aceeași culoare este una dintre cele mai populare combinații pentru sezonul viitor. Nu trebuie uitate nici rochiile din denim și salopetele. Philosophy di Isabel Marant, Celine și Givenchy ne recomandă să purtăm blugi din cap până în picioare.

Florile

Deja a devenit o tradiție ca, primăvara, florile să ocupe un loc de frunte în colecțiile de îmbrăcăminte pentru femei. În sezonul viitor, imprimeurile florale vor fi strălucitoare, colorate și masive. Exemple găsim în colecțiile Badgley Mischka, Fendi și Carolina Herrera.

Salopeta este, din nou, un must have

Pentru noul sezon, designerii au pregătit un număr divers de modele. La acestea pot fi cu ușurință asortați papucii din tweed, chiar dacă sunt elegante și aerate. Cele mai bune exemple sunt Chanel, Pam Gela și Naeem Khan.

Printuri tropicale

Vara este timpul vacanțelor și a călătoriilor. V-ar plăcea să vă recuperați în țările tropicale, nu-i așa? Cu toate acestea, nu este tocmai necesar să cumpărați un bilet de avion – o pădure tropicală cu plantele sale uimitoare pot apărea chiar în dulapul vostru, în formă de print. Aceasta a fost sugerată de coilecțiile Dolce & Gabbana, Valentino sau Versace.

Sursa: fashion-woman.com

*Autor: Janna Ivanova pentru ACJ

Vezi și: 11 cele mai puternice trenduri în materie de machiaj pentru 2020 (Foto)

Distribuie articolul: