Ce nu fac femeile pentru a-și îmbunătăți aspectul buzelor? Apelează fie la trucuri de machiaj, fie la augmentare cu acid hialuronic sau chiar intervenții estetice, fie la retușarea fotografiilor (sunt atâtea aplicații care le vin în ajutor!). Totuși, la baza unor buze senzuale, la fel ca a unui ten fără imperfecțiuni, trebuie să stea îngrijirea potrivită. Vă prezentăm 5 trucuri care vă vor ajuta în această direcție.

1. Balsam de calitate

Balsamurile de buze obișnuite au funcția de a proteja. Există însă produse care pot vindeca buzele de uscăciune și exfoliere, așa că lor trebuie să le dați prioritate. Este potrivită și o cremă de buze cu pantenol. În timp veți observa cu siguranță efectul benefic al acestora.

2. Aplicafrea unui ulei înainte de culcare

Uleiul de migdale, avocado sau jojoba au, de asemenea, un efect vindecător. Dacă buzele tale au crăpături, folosiți cu încredere acest truc.

3. Peeling-ul

Amestecă zahăr cu miere – scrubul perfect pentru buze este gata! Și dacă nu doriți să vă complicați, utilizați doar o periuță de dinți (nu una utilizată, deoarece conține bacterii, ci una nouă, special pentru acest truc). După spălare, periați pielea umedă a buzelor dvs. printr-o mișcare circulară.

4. Culoarea rujului

Nuanțele deschise fac ca buzele să apară mai suculente și mai voluminoase. Rujurile întunecate, la rândul lor, au un efect asupra buzelor, dimpotrivă, mai plate.

5. Textura

Texturile mate (deși sunt în vogă de câțiva ani) nu reflectă lumina, ceea ce înseamnă că nu adaugă volum vizual buzelor, ci subliniază conturul lor. Spre deosebire de sclipici și rujurile lucioase.

Sursa: t.me/womanGQ

Foto: Pexels.com