Din cele mai vechi timpuri, lumea se află în goana după lucrurile materiale, pentru a trăi fericit și în armonie. Acum, pentru a avea o situație financiară favorabilă, se spune că ajută foarte mult practica Feng Shui, care este menită să atragă bunăstarea financiară.

Trebuie să știți că există 5 secrete pe care vi le expunem mai jos. Acestea ar putea deveni sfaturi utile care v-ar ajuta să mențineți echilibrul banilor sau să vă ridicați la un alt nivel financiar.

Analizați spațiul în care vă aflați în cea mai mare parte a zilei

În primul rând, analizați spațiul în care locuiți, nu domeniul în care vă desfășurați afacerea. Acasă, încercați să scăpați de lucrurile inutile, vechi sau distruse. Trebuie să vă puneți întrebarea: mă simt confortabil și/sau îmi este convenabil să mă aflu în acestă încăpere/spațiu? Dacă vă împiedicați în mod constant de covorul care nu se încadrează parametrilor camerei sau colțul care nu stă bine aranjat, atunci trebuie neapărat să schimbați acest lucru. Să știți că banii vor veni în casă doar atunci când veți fi încântat să stați în ea. Acest lucru se referă, mai ales, la zonele în care dormiți sau mâncați.

Mâncați cu plăcere într-un anturaj îngrijit

Aragazul curat și frigiderul împrospătat cu produse fresh, la fel, contribuie la succesul financiar. Chiar dacă nu mâncați la domiciliu, încercați să luați masa într-un loc plăcut: fie că este muzică bună, fie un meniu sănătos etc. E bine să vă abțineți de la gustările pe fugă și de la mâncarea pe care o serviți stând în fața calculatorului.

Amenajați-vă locul de muncă

Pentru a putea fi remarcat, apreciat și promovat în carieră, trebuie să ținem cont de câteva tehnici. În primul rând, dacă masa este spațiul de lucru, atunci trebuie să eliminăm din obiectele care nu avem nevoie la moment. De asemenea, pentru lucrul la birou este nevoie de cât mai mult aer proaspăt. Să avem grijă să stăm așezați confortabil. În procesul de lucru într-un oficiu, de exemplu, nu ar trebui să ne încurce nici un fel de pungi, fire sau alte lucruri ale căror loc nu este pe masă. Nici cactușii nu-și au locul acolo, așa cum observăm în multe birouri. Ele ar putea emana în unele momente energie negativă, ce poate duce la certuri sau alte conflicte. Cel mai bun loc pentru aceste plante este pe pervaz.
Încă un moment important! Personalizați-vă spațiul. Puneți ceva pe masă despre care să afle toată lumea că acesta e locul tău. Desigur, cu limită; nici nu umpleți biroul cu fotografii personale sau cu diverse suvenire. De luat aminte că și deșeurile în exces fură energia de lucru.

Citește și: Femeile vor bani, apreciere și frumusețe! De ce nu toate își ating scopurile? Ne explică business trainerul Irina Strajesco

Aromaterapia 

Se spune să și mirosul poate influența anumite lucruri. El poate stimula conflicte sau crea armonie. Un astfel de „ritual” poate fi organizat în spațiul tău de lucru, dar trebuie de luat în considerație unele caracteristici. Pentru a nu pune în situație colegii de lucru, împrospătați-vă locul de lucru de dimineață cu mirosul care îl doriți. Dacă obiectivul vostru  este să deveniți mai eficienți pe parcursul zilei, atunci optați pentru mirosuri de citrici. Cu siguranță, vă va oferi o explozie de energie.

Construiți „Vasul Abundenței” în fiecare an

Vasul Abundenței este considerat în Asia un simbol al bogăției. Acesta trebuie umplut cu cele mai reușite lucruri pe care le-am realizat pe parcursul anului și să ne gândim în care parte a casei să îl punem. Însă, de la an la an, conținutul acestei cupe trebuie schimbat în funcție de elementele dominante. Nu mai puțin importante sunt caracteristicile individuale ale oamenilor (anul și locul nașterii, stilul de viață etc.) și obiectivele lor personale.

Foto: elle.ru

Distribuie articolul: