Cercetările arată că vacanțele și călătoriile sunt la fel de bune pentru creier ca și pentru organism, și te pot face mai fericit, și mai productiv atunci când te întorci la muncă. Când experimentezi ceva nou și diferit, îți iei în mod inconștient doza necesară de energie și inspirație. Cele câteva zile de vacanță, în care te deconectezi de toate grijile și problemele îți pot extinde orizonturile, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Studiile spun că este extrem de benefic să ne organizăm câte o vacanță de cel puțin două ori pe an, iar dacă banii nu sunt de ajuns, poți apela oricând o companie ce oferă credite în Moldova. O instituție financiară nebancară îți poate oferi servicii financiare la condiții mult mai avantajoase decât oricare bancă comercială.

O instituție nebancară, precum Zoom Credit îți poate oferi credite online nebancare pe o perioadă, între 1 și 24 de luni, iar suma pe care o poți primi este de la 1000 până la 40 000 mii lei.

În cazul în care vrei să apelezi la un astfel împrumut, pentru a-ți organiza vacanța, trebuie să îndeplinești doar câteva condiții simple de eligibilitate. La Zoom Credit accesarea unui astfel de credit este un proces extrem de ușor și rapid, vei avea nevoie doar de o fotografie a buletinului, pe care o vei încărca direct pe site-ul companiei www.zoomcredit.md, și de un email personal. În doar jumătate de oră, cât îți vei savura cafeaua, vei primi SMS și o scrisoare de confirmare a creditului tău.

Iar cu următoarele 5 motive pentru care chiar meriți o vacanță, nu mai ai nici o scuză:

  1. Vei învăța să savurezi momentul

Perioada de vacanță te forțează să te deconectezi de la lumea ta de zi cu zi, trăiești senzații și emoții noi, cum ar fi satisfacția care te cuprinde câteodată când ajungi într-un loc pe care îți doreai să-l vizitezi de multă vreme. Nu-i așa că nicicând n-ai savurat mai bine clipa și senzația de libertate ca într-o călătorie?

Ești cu adevărat prezent, îți verifici mai rar telefonul și te bucuri de ce este în jur.

  1. Vei fi mai creativ

Cercetările arată că persoanele care experimentează alte culturi sunt mai buni la rezolvarea problemelor cu care se întâlnesc în viața de zi cu zi, sunt mai interesați de studierea lucrurilor noi și manifestă o mai mare creativitate. O mare parte din acest lucru se datorează faptului că, călătoriile ne pot ajuta să vedem lumea în mod diferit și să ne deschidem mintea spre mai multe soluții.

  1. Vei fi un muncitor mai bun

Pentru cei mai mulți dintre noi, munca este singurul motiv de care avem cea mai mare nevoie de o vacanță, dar este și motivul pentru care mulți dintre noi amânăm sau ignorăm vacanțele. Conform unui studiu realizat în cadrul Proiectului Time Off, s-a constatat că proprietarii de afaceri mici care își iau o vacanță spun că performanța lor la locul de muncă crește la întoarcere, iar managerii spun că angajații arată îmbunătățiri semnificative atât la concentrarea, cât și la creativitate atunci când revin din vacanță.

  1. Te va ajuta să îți îmbunătățești sănătatea

Sănătatea mintală și sănătatea fizică sunt direct proporționale, iar un studiu din 2014 al Coaliției Globale pentru Îmbătrânire a analizat beneficiile sociale, cognitive și fizice ale călătoriilor a constatat că persoanele care sar peste vacanțele anuale au fost mai susceptibile de a avea atacuri de cord. În mod special femeile care au călătorit cel puțin de două ori pe an au fost mai puțin susceptibile de a avea atacuri de cord decât cele care au călătorit o dată la șase ani sau mai puțin.

  1. Vei reveni mai fericit  

Chiar înainte de a merge în vacanță, plănuiești ce vei face, unde vei merge, ce vei vedea, asta se numește „savoare anticipată”. Această euforie se păstrează până la final, iar un studiu recent din Olanda, a constatat că persoanele revenite din vacanță erau mult mai fericite ca înainte de plecare.

Deci nu mai ai niciun motiv pentru a tot amâna vacanța, nici faptul că nu ai suficienți bani nu mai este unul plauzibil. Compania de creditare Zoom Credit vine în ajutorul tău cu o ofertă de împrumut rapid pe care tu poți să îl accesezi oricând și de oriunde, pentru a merge în vacanță și a reveni de acolo de 5 ori mai fericit.

P