Mai întâi de toate trebuie să menționăm că celulita este absolut normală, așa că nu e cazul să te pedepsești dacă te confrunți cu ea.  Descoperă câteva trucuri oferite de andreearaicu.ro, care efectuate sistematic vor ajuta la netezirea rapidă a pielii.

Indiferent de greutatea pe care o ai, probabil și tu te confrunți cu celulita în anumite zone ale corpului. Nu e un lucru cu care să te rușinezi, însă cu siguranță te determina să renunți la anumite piese vestimentare și să optezi pentru unele care o ascund.

Dacă așa stau lucrurile, trebuie să știi că există anumite trucuri care te vor ajută să minimizezi aspectul celulitei și să-ți netezesti pielea. Pe termen lung, însă, va funcționa întotdeauna o dietă sănătoasă. Dacă vei reduce zahărul și grăsimile săturate, cu siguranță vei elimina o mare parte a celulitei. De asemenea, exercițiile de cardio sau ridicarea de greutăți te va ajută să-ți tonifici corpul și să reduci celulita.

Optează pentru o perie naturală

Beauty influencera Tati Westbrook recomandă de multă vreme „periajul uscat” pentru a stimula circulația sângelui, a netezi celulita și a ajută pielea să arate mai uniform. În principiu, ea folosește o perie mare pentru masaj și își masează cu ea tot corpul, începând din centru (piept), până spre extremități (picioare, mâini). Acest lucru te va ajuta să netezesti celulita, să ai o piele luminoasă și tonifiată și chiar să ai mai multă energie.

Alege o cremă care conține retinol și folosește-o de cel puțin 3 ori pe săptămână

Dermatologa Mona Gohara spune că a obținut rezultate foarte bune folosind periajul uscat împreună cu o cremă de corp ce conține retinol. „Retinolul este un ingredient care stimulează producția de colagen pentru a umple pielea din interior, a o netezi și uniformiza. Zi după zi, pielea ta va arată mai bine, iar celulita va fi mai puțin vizibilă”, explică specialista.

Folosește scrub-ul de cafea

Dacă nu-ți plac accesoriile de masaj, atunci poți opta pentru un scrub delicat care conține cafea. Acesta poate minimiza aspectul celulitei în două moduri: stimularea limfei prin masajul propriu-zis, în timp ce cafeaua e un bun tonic și conferă fermitate pielii.

Poți folosi un scrub home-made. Ia zațul de la cafeaua pe care ai preparat-o dimineață și adaugă de la 1 la 3 linguri de ulei (de măsline, cocos sau oricare altul), adaugă câteva picături de ulei esențial și e gata!

Autobronzantul ascunde imperfecțiunile

Bronzul ajută la uniformizarea pielii și camuflarea celulitei. Dacă nu ai fost încă la plajă sau eviți să te expui la soare, folosește un autobronzant de calitate, care arată natural. Pielea ta va arăta instant mai bine, iar tu vei fi mai încrezătoare, orice ținută ai alege să porți.

Consumă multă apă

Știm că toată lumea îți dă această soluție pentru orice, însă dermatologii confirmă că hidratarea intensă ajută la reducerea celulitei. Pielea hidratată din interior e mai „plină”, mai netedă și mai luminoasă, astfel că va arăta mult mai bine. În schimb, deshidratarea accentuează aspectul celulitei.

Sper că aceste soluții o să vă fie utile și veți obține cât mai curând rezultatele dorite. Spor, fetelor!

Foto: Pexels.com

Sursa: andreearaicu.ro

Distribuie articolul: