Nimănui nu-i este ușor în autoizolare, iar la un moment dat și cei mai tari „soldăței” ajung să se plictisească și chiar să se irite. Așa cum întâlnirile în aer liber, plimbările la ceas de seară sau cinele la restaurantele preferate nu mai sunt posibile, în perioada de carantină, monotonia se poate instala ușor, iar temerile sau frustrările pot ieși oricând la suprafață. Dacă vreți să alungați plictiseala și să petreceți timp de calitate împreună, vă invităm să descoperiți câteva idei de întâlniri romantice pentru tine și partenerul tău, oferite de andreearaicu.ro.

Dragostea nu trebuie să aibă de suferit și nici să fie pusă „pe pauză” în aceste vremuri grele. Aveți ocazia să va iubiți mai mult, să descoperiți lucruri frumoase împreună și să creați noi amintiri. Orice zâmbet poate fi mai vioi cu aceste activități în doi!

Trăim vremuri ciudate. Pandemia ia cu asalt țări întregi, iar orice expunere vă poate pune sănătatea în pericol. Deși nu este foarte plăcut să petreci timp numai în casă, este o perioadă bună și pentru alte activități. Este o perioadă bună pentru dezvoltare personală, pentru cultivarea iubirii sau chiar pentru citit și învățat. Distanțarea socială și renunțarea la rutină nu trebuie să fie un impediment în calea stării de bine.

Împreună puteți trece mai ușor peste aceste încercări. Iată, așadar, câteva idei de întâlniri romantice pe perioada carantinei:

Compuneți o melodie împreună

Perioada de carantină în timpul pandemiei poate fi și una foarte creativă. Dacă sunteți pasionați de muzică, alocați timp pentru a compune o melodie împreună. Puteți învăța tehnici, vă puteți juca cu ideile și cuvintele, iar rezultatul poate fi nostim sau chiar romantic. Va veți amuza împreună, veți cânta sau poate chiar veți dansa.

Alocați timp pentru board game-uri (jocuri de masă)

Jocurile ne trimit mereu cu gândul la copilărie și la clipele de fericire. O seară petrecută în doi poate fi în mod sigur mult mai frumoasă dacă intră în scenă jocurile voastre preferate. Activity, jocuri de cărți sau diferite jocuri interactive, puteți juca orice vă place și vă stimulează imaginația. În plus, o seară de jocuri poate fi însoțită de muzica preferată și de un pahar cu vin.

Organizați o seară de food tasting

Ce poate fi mai plăcut decât gătitul în doi? Îndrăzniți să organizați o seară de food tasting. Este suficient să creați un meniu elegant, să alegeți ținutele preferate și să vă jucați cu imaginația. Orice combinație este acceptată și, de ce nu, combinațiile noi de gusturi pot fi o provocare amuzantă!

Alocați o noapte pentru spa

Vă este dor de o noapte relaxantă, petrecută la spa? Puteți crea atmosfera perfectă chiar la voi acasă! Aveți nevoie de săruri aromate, uleiuri pentru baie, lumânări parfumate și ulei pentru masaj. Nimic nu este mai plăcut decât momentele romantice petrecute în doi, iar o seară de spa poate fi în mod sigur alegerea perfectă.

Citiți împreună

Serile rezervate lecturii sunt relaxante. Vă decontectează de cotidian și vă îndeamnă să visați. Lansați o provocare și stabiliți să citiți împreună. Întocmiți o lista cu titlurile preferate și călătoriți unul în lumea celuilalt. Dacă vreți ca activitatea să fie mai interactivă, puteți pregăti un set de întrebări legate de felul în care interpretați anumite gesturi ale personajelor. Totodată, puteți seta și un anumit timp fiecărei cărți.

Vă dorim zile și seri frumoase alături de jumătatea voastră! Nu uitați că vă iubiți!

Sursa: andreearaicu.ro.

Foto: Pexels.com