Bărbații, precum și femeile, apreciază atenția și afecțiunea în moduri diverse. Dacă vrei să întărești legătura cu partenerul tău, descoperă 5 gesturi mici apreciate de bărbați într-o relație de cuplu!

  1. Permite-i să te facă să râzi. Permite-ți câteva momente în care să uiți de tot ce este în jurul tău și să te distrezi cu partenerul tău. Râzi ca un copil, bucură-te de prezența lui și fii fericită. Lasa-l să se joace cu tine, să facă glume și permite-i să se exprime exact așa cum este el. Prin aceasta, îi arăți că îl apreciezi și că există un spațiu “sigur” alături de tine, în care puteți fi voi înșivă, fără critici sau judecăți externe.
  2. Fii recunoscătoare pentru eforturile sale.  Arată-i că nu iei lucrurile de-a gata. Fii recunoscătoare pentru eforturile lui și pentru ceea ce face pentru tine. Mulțumește-i atunci când îți face un cadou sau când încearcă să corecteze lucruri care te deranjează. Permite-i să aibă grijă de tine și încurajează-l să-și continue comportamentul. Este în natura bărbaților să se simtă bine atunci când au grijă de femeia lor, iar tu poți să apreciezi aceste eforturi într-un mod vizibil.
  3. Acceptă ajutorul său. Femeile sunt adesea cele care oferă grijă, dar bărbații doresc să fie acolo pentru tine, să te sprijine și să te ajute. Acceptă ajutorul lui atunci când vrea să se implice în gospodărie. Mulțumește-i și încurajează-l să-și continue implicarea. Nu încerca să arăți tot timpul că ești independentă și că nu ai nevoie de el. Arată-i, în schimb, că sunteți o echipă și că funcționați excelent împreună.
  4. Timp de calitate petrecut împreună. Organizează activități pe care le puteți face împreună și dedicați-vă timpul unul altuia. Fie că este vorba de o cină romantică sau o plimbare în parc, timpul petrecut împreună poate întări legătura pe care o ai cu partenerul tău.
  5. Comunică deschis și empatic. Bărbații doresc să fie ascultați și înțeleși în relație. Acordă timp conversațiilor sincere și fii deschisă să împărtășești gândurile și sentimentele tale. Ascultă-l cu empatie atunci când își deschide sufletul în fața ta.

Distribuie articolul: