În timp ce majoritatea copiilor visează la telefoane și gadgeturi scumpe, Iosif și cei 4 frați ai lui își doresc să aibă APĂ în ogradă. Să nu mai fie nevoiți să o care cu căldările de la fântâna din sat, care e departe de casa lor. Acum te poți implica și îi poți ajuta să aibă apă în curtea lor!

10 căldări de fiecare, așa își calculează copiii drumul până la fântână și-napoi. Fiecare strop de apă este scump pentru ei și e consumat cu atenție.

Tatăl copiilor i-a părărsit, iar Natalia îi crește singură. Muncește ”cu ziua” ca să-i întrețină. Speră că într-o bună zi va reuși să-și repare casa și vor avea o baie adevărată, unde va fi și apă “din robinet”.

CCF Moldova organizează o nouă ediție a “Serii Aventurilor” alături de ambasadorul CCF Moldova, Iulian Bercu, pe data de 6 august.

De data aceasta, scopul evenimentului este de a colecta resurse financiare pentru a construi o fântână în ograda lui Iosif. Fiecare leu adunat la acest eveniment va fi redirecționat spre visul lui Iosif și al familiei sale!

Biletul costă doar 70 de lei și poate fi cumpărat pe iTicket.